REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį į Vilnių grįžta nemokamų renginių ciklas „Startup Nitro Academy“ – prie apskrito stalo vykstančios diskusijos su verslininkais, investuotojais ir kitų sričių profesionalais. Akademija, kuri skirta startuoliams ir visiems besidomintiems verslu, pernai pavasarį ėmėsi organizuoti VšĮ „Versli Lietuva“ ir verslų akceleratorius „StartupHighway“.

REKLAMA
REKLAMA

"Į akademiją jau antrą kartą kviečiame „StartupHighway“ mentorius, kurie yra patyrę įvairių sričių ekspertai, atvykstantys iš viso pasaulio. Pradedantiesiems tai puikus šansas pasitikrinti savo verslo idėjas ir išgirsti profesionalių įžvalgų“, - teigia akceleratoriaus „StartupHighway“ vadovas Rokas Tamošiūnas .

REKLAMA

VšĮ „Versli Lietuva“ verslumo departamento direktorius Dovydas Varkulevičius pastebi, kad visiems naujokams verslo pradžioje svarbiausi konkretūs profesionalų patarimai.

„Akademijoje startuoliai susitinka su profesionalais, kurie anksčiau patys buvo verslo naujokai. Kai profesionalas papasakoja savo sėkmės istoriją ir papunkčiui išvardija, ko ėmėsi, kad jam pasisektų, naujokui tampa lengviau planuoti savo verslą ir pasirinkti kryptį“, - sako D.Varkulevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas ryškiausių šių metų akademijos mentorių – iš Didžiosios Britanijos atvykstantis Jon Bradford, kuris šiuo metu vadovauja akceleratoriaus „TechStars“ padaliniui Londone. Jis yra prisidėjęs prie Kembridžo ir Londono „SpringBoard, Estijoje veikiančio „Startup Wise Guys“, Bulgarijoje esančio „Eleven“, Maskvos „TexDrive“ akceleratorių kūrimo. Su startuoliais Jon Bradford Vilniuje susitiks birželio 18 d.

Pirmojo „Startup Nitro Academy“ renginio, vyksiančio rytoj, svečias – iš Italijos atvykstantis Frank M. Saviane - tarptautinės verslo konsultacijų kompanijos „Fast Forward Advisors“ įkūrėjas bei vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitą savaitę savo įžvalgomis dalinsis ir į klausimus atsakinės Ken Globerman, turintis daugiau nei 15 metų darbo reklamos ir medijų srityse bei Viesturs Sosars, verslo angelas ir Stokholmo aukštosios ekonomikos mokyklos Rygoje verslumo mokymų vadovas.

Birželio 20-ąją į akademiją atvyksta olandai Jeroen van Duffelen ir Tijs Markusse. Iš viso planuojama apie 30 susitikimų su įvairiais mentoriais, visi jie vyks Šiaurės miestelio technologijų parko patalpose. Renginio programa nuolat papildoma, o naujausią informaciją galite rasti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų