REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip rodo praktika, laimėti didžiulius turtus – dar nereiškia išspręsti visas savo problemas. Daug žmonių, per akimirką tapusių pasakiškai turtingais, sugebėdavo viską iššvaistyti per rekordinį laiką ir atsidurti dar sudėtingesnėje finansinėje padėtyje, nei buvo iki tos dienos, kai išsitraukė savo „laimingą bilietą“, rašoma mixstuff.ru.

Kaip rodo praktika, laimėti didžiulius turtus – dar nereiškia išspręsti visas savo problemas. Daug žmonių, per akimirką tapusių pasakiškai turtingais, sugebėdavo viską iššvaistyti per rekordinį laiką ir atsidurti dar sudėtingesnėje finansinėje padėtyje, nei buvo iki tos dienos, kai išsitraukė savo „laimingą bilietą“, rašoma mixstuff.ru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aukso puodas užbaigė laimingą šeimyninį Griffinų gyvenimą

Iki tol, kol Griffinai laimėjo 2,76 milijono dolerių, jie beveik niekada nesipyko. Gavę pinigus, jie nusipirko savo svajonių „lizdą“ – gražų namą už milijoną dolerių. Jie buvo laimingi. O vėliau Lara pradėjo elektroniniu paštu gauti laiškus, kuriuose buvo pranešama apie jos vyro neištikimybę. Prasidėjo barniai, ir 14 metų trukusiam šeimyniniam gyvenimui atėjo galas. Netrukus sudegė ir namas. O iš laimėjo neliko nieko.

REKLAMA

Praėjus 9 metams po 10 milijonų dolerių laimėjimo, Sharon Tirabassi priversta eiti dirbti

2004 metais vieniša mama iš Kanados Sh. Tirabassi loterijoje laimėjo didįjį prizą – daugiau nei 10 milijonų dolerių. Ji nusprendė, kad dabar sau gali leisti viską, nusipirko didelį namą, keletą prabangių automobilių, prisipirko dizainerių rūbų, pradėjo organizuoti didžiulius vakarėlius, vyko į egzotines keliones, dovanojo savo giminaičiams ir draugams prabangias dovanas. Nepraėjo ir dešimties metų, kaip Sharon teko grįžti į darbą (autobuso vairuotoja) ir į kuklų nuomojamą namelį.

REKLAMA
REKLAMA

Laimei ji bent jau dalį savo laimėjimą įdėjo į banką savo vaikams – jie pinigus galės atsiimti, kai jiems sukaks 26 metai.

Tonda Dickerson sumokėjo didžiulis dovanojimo mokesčius

Buvusi padavėja T. Dickerson atsisakė pasidalinti savo laimėjimą su buvusiais kolegomis, už tai buvo nubausta – jai teko sumokėti daugiau nei milijoną JAV dolerių mokesčių.

Kaip tai galėjo nutikti? T. Dickerson įkūrė už laimėtus pinigus korporaciją, ir 51 proc. akcijų perrašė savo giminaičiams. Tik vėliau ji sužinojo, kad toks perrašymas traktuojamas kaip dovana, už kurią jai teks susimokėti nemenkus mokesčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suzanne Mullins paskendo skolose

1993 metais S. Mullins loterijoje laimėjo 4,2 milijono dolerių. Ji nusprendė, kad bus protingiau neimti visų pinigų iš karto, o pasiimti juos dalimis per tam tikrą laiką. Tačiau gražaus gyvenimo norėjosi tuojau pat, ir mergina pati nepastebėjo, kaip pradėjo skęsti skolose.

Po tam tikro laiko S. Mullins visgi pareikalavo išmokėti jai likusius pinigus iš karto, bet išbristi iš skolų taip ir nesugebėjo. Kai bankas pateikė moteriai 154 milijonų dolerių ieškinį, buvo jau per vėlu – S. Mullins nebeturėjo nei cento.

REKLAMA

Americo Lopesas pagailėjo pinigų ir stojo prieš teismą

Statybų kompanijos darbuotojas A. Lopesas laimėjo aukso puodą, bet nusprendė apie tai niekam nesakyti, nes turėjo žodinį susitarimą su kolegomis, kad laimėjimo atveju pinigus privaloma dalintis. O dalintis nesinorėjo.

Americo nesugalvojo nieko geriau – tik sumeluoti, kad bus operuojamas. Kolegos, žinoma, jį vis dėlto demaskavo ir nusitempė į teismą. Teisėjas taip pat nusprendė, kad reikia dalintis.

Ibi Roncaioli nužudoma savo pačios vyro

1991 metais I. Roncaioli iš Kanados loterijoje laimėjo penkis milijonus dolerių, bet nusprendė, kad su vyru šio kuklaus savo gyvenimo aspekto neaptarinėti, o pinigus išleisti taip, kaip pati panorės.

REKLAMA

Po tam tikro laiko jos vyras sužinojo, kad du milijonus iš šios sumos ji atidavė savo vaikui, kurio susilaukė su kitu vyru. Apie šį kitą vyrą Josephas Roncaioli, suprantama, net nieko iki tol nežinojo. Įsiutęs vyras nunuodijo savo žmoną, o pats sėdo kalėjimą.

Evelyn Adams pralošė viską iki paskutinio cento

Nepaisant visų tikimybių teorijų dėsnių, devintajame dešimtmetyje E. Adams loterijoje laimėti pavyko du kartus – 1985 ir 1986 metais.

Bendra jos laimėta suma sudarė 5,4 milijono dolerių. Tačiau E. Adams labai greitai sugrįžo į savo gimtąjį miestą be cento kišenėje. Visus savo pinigus ji pralošė žaidimų automatuose Atlantik Sityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar mergina gyvena treileryje.

Mike‘as Carrollas išleido visą laimėjimą prostitutėms

Britui M. Carrollui, šiukšliavežiui pagal profesiją, sėkmė nusišypsojo 2002 metais. Jo laimėjimas sudarė 9,7 milijonus svarų.

Ir prasidėjo – kokainas, vakarėliai, prostitutės ir prabangūs automobiliai. Po penkerių metų liko tik prisiminimai, o Mike‘as grįžo į savo ankstesnį darbą.

Billie Harrello jaunesniojo maldos buvo išgirstos, bet prie nieko gero jos vis tiek galiausiai neprivedė

B. Harrellas dirbo kroviku sandėlyje ir kasdien meldėsi, kad jam būtų atsiųsti pinigai, kuo daugiau. Jo maldos buvo išgirstos, ir 1997 metais jis laimėjo 31 milijoną dolerių.

REKLAMA

Billie nusprendė, kad sunkūs laikai liko praeityje, nusipirko rančą ir dar šešis namus bei porą prabangių automobilių.

Tačiau kaip ir daugelis kitų laimingųjų, jis negalėjo pasakyti „ne“ savo giminaičiams ir draugams. Viskas baigėsi tuo, kad Billie iššvaistė pinigus, išsiskyrė su žmona ir nusižudė.

Willie Hurtas savo turtus išleido narkotikams

1989 metais Mičigano gyventojas W. Hurtas loterijoje laimėjo 3,1 milijono „žaliųjų“.

Praėjus dvejiems metams jis jau buvo priklausomas nuo kokaino, išsiskyręs su žmona ir teisiamas dėl bandymo nužudyti. Nuo jo nusisuko visi, net jo vaikai.

REKLAMA

Galiausiai jis visus pinigus išleido narkotikams.

Denise Rossi „pamiršo“ nurodyti laimėjimą skyrybų metų

D. Rossi iš Kalifornijos laimėjo 1,3 milijono dolerių ir nusprendė pradėti visiškai naują gyvenimą. Pirmuoju žingsniu tapo skyrybos. Beje, apie tikrąsias skyrybų priežastis (laimėjimą) Denise nusprendė nieko nepranešti ir laimėjimo skyrybų popieriuose nenurodė. Jos vyras iš karto įtarė kažką klastingo, bet skirtis sutiko.

Praėjus dvejiems metams, tiesa paaiškėjo. Denise vyras padavė ieškinį, ir teismas įpareigojo Denise išmokėti savo buvusiam vyrui visą laimėjimą – viską iki paskutinio cento.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Perukų gamybos meistrė Juanita Lee išleido pinigus politinėms akcijoms

1993 metais J. Lee iš Pietų Korėjos laimėjo loterijoje nei daug, nei mažai – 18 milijonų dolerių. Praėjus dešimčiai metų, iš tų pinigų neliko nieko. Juanita buvo aktyvi demokratinės partijos rėmėja ir beveik visus pinigus išleido politinėms akcijoms. 2001 metais ji jau visiškai bankrutavo.

Luke‘as Pittardas grįžo į darbą „McDonald‘s“

2006 metais velsietis L. Pittardas loterijoje laimėjo 1,3 milijono svarų. Jis iš karto suskubo į kelionę į Kanarų salas, surengė prašmatnias vestuves ir nusipirko naują didžiulį namą.

REKLAMA

Po pusantrų metų pinigai baigėsi, ir Luke‘as grįžo į savo ankstesnį darbą „McDonald‘s“. Jis tikina, kad laiko save laimingu žmogumi, ir kad jo gyvenimas jį šiandien visiškai tenkina.

Williamą Postą po laimėjimo pradėjo persekioti nelaimės

W. Postas iš Pensilvanijos laimėjo savo 16,2 milijono 1988 metais ir galvojo, kad niekada nebeturės jokių problemų. Bet vietoje laimingo ir nerūpestingo gyvenimo gavo nelaimių virtinę.

Iš pradžių buvusi Williamo žmona nusprendė, kad turi teisę į savo dalį ir padavė į teismą. Vėliau Williamo brolis pasamdė žudiką, tikėdamasis gauti palikimą. Atsirado ir tikra giminaičių minia, kuri užkankino jį savo prašymais. Po metų paskelbtas W. Posto bankrotas, jis prisirinko milijoninių skolų. Dabar buvęs milijonierius gyvena iš socialinės pašalpos, tačiau visiškai nesigaili dėl prarasto milijonieriaus statuso.

REKLAMA

Geraldui Muswagonui laimėjimas buvo mirtinas

1998 metais kanadietis G. Muswagonas gavo dešimt milijonų dolerių. Kiti septyneri jo gyvenimo metai virto nesibaigiančiu vakarėliu, kuriuose alkoholis liejosi išties laisvai. 2005 metais jis pasikorė savo tėvų garaže.

Rhoda ir Alex Tothai atsidūrė teisiamųjų suole dėl vengimo mokėti mokesčius

Tothų šeima 1990 metais Floridoje laimėjo 13 milijonų dolerių. Po 15 metų abiems paskelbtas bankrotas. Be to, jiems pateikti kaltinimai dėl vengimo mokėti mokesčius.

Alexas mirė nesulaukęs teismo verdikto, Rhoda praleido kalėjime dvejus metus.

Vivian Nicholson iššvaistė visus pinigus rūbams

1961 metai V. Nicholson laimėjo futbolo totalizatoriuje 152 300 svarų. Visus pinigus ji išleido dizainerių rūbams.

REKLAMA
REKLAMA

Po kelerių metų ji liko be darbo, be vyro ir įstojo į sektą.

Kelly Rogers buvo per jauna, kad galėtų protingai pasielgti su savo laimėjimu

Kai Kelly laimėjo 1,9 milijono svarų, jai buvo viso labo šešiolika. Ji susidėjo ne su tuo vyru, pagimdė porą vaikų ir greitai išleido visus pinigus vakarėliams ir dovanoms draugams. Šiandien Kelly dirba valytoja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų