REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena jums gana gera, tačiau atsargumas nepakenktų. Svarbu, kad verslo, turto, finansų reikaluose neprarastumėte blaivaus proto, nes godumas gali atnešti nuostolių ir negarbės. Saugokite savo autoritetą, laikykitės įstatymų.

Avinas Diena jums gana gera, tačiau atsargumas nepakenktų. Svarbu, kad verslo, turto, finansų reikaluose neprarastumėte blaivaus proto, nes godumas gali atnešti nuostolių ir negarbės. Saugokite savo autoritetą, laikykitės įstatymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasistenkite išsiaiškinti dalykus, kurie jums yra svarbūs, bet nelabai aiškūs. Kuo daugiau konkretumo, tuo didesnė tikimybė, kad pokalbiai, susitarimai išeis į naudą. Galite gauti pranešimą iš oficialios tarnybos.

REKLAMA

Dvyniai Jums gali parūpti su buitimi, remontu susiję reikalai. Panašu, kad turėsite išlaidų. Galbūt jas sukels sugadintas daiktas, prarastas dokumentas ar kt. Tačiau turėsite su kuo pasidalinti savo problemomis ir sulauksite palaikymo.

Vėžys Būsite linkę nerimauti, ieškoti tamsių gyvenimo pusių, slėpti neskaidrius sandėrius, konfidencialius susitarimus. Šiandien pravartu patylėti ir nesistengti perauklėti kitų, kol nesusidorojote su savomis ydomis bei klaidomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gana aktyvi diena ir jūs neliksite šešėlyje. Pasistenkite įtikinti partnerius, kolegas, kad tai, ko jūs trokštate ar siekiate, yra verta dėmesio. Gali būti, kad iš vietos pajudės kai kurie aktualūs klausimai, gausite kvietimą į darbo pokalbį.

Mergelė Būsite įžvalgūs, ypač ekonomine prasme, tačiau galbūt aplinkiniai ne iš karto tai įvertins. Pasistenkite tinkamai argumentuoti ir be kaltinimų, priekaištavimų atskleisti savo požiūrį kitiems. Jums seksis tarpininkauti.

Svarstyklės Šiandien nebus kada nuobodžiauti ir ilsėtis. Dalykiniai ir nedalykiniai kontaktai bei internetas pasiglemš visą jūsų laiką ir energiją. Tačiau ir rezultatai nusimato neblogi. Arba tiesiog pavyks išvengti pablogėjimo, dezinformacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pasistenkite, kad dėl kažkieno kaprizų ar asmeninių ambicijų jums nedingtų noras kūrybingai dirbti, tęsti pradėtą veiklą. Neįsileiskite į širdį nemalonių dalykų. Ir nesineškite į darbą šeimyninių problemų, negadinkite kitiems nuotaikos.

Šaulys Dirbkite, stenkitės ir viskas pajudės geresne linkme. Nuoširdūs pokalbiai su kolegomis, klientais padės sušvelninti situaciją, jei dėl kokios nors priežasties ji buvo įtempta ir jums nenaudinga. Skirkite kuo daugiau dėmesio vaikams, meilės partneriui.

Ožiaragis Šiandien eikite pramintu taku, užsiimkite įprasta veikla. Ji duos neblogų rezultatų. Jei ieškote naujo darbo, galbūt gausite pasiūlymą, kuris sudomins. Daugiau dėmesio skirkite savo kvalifikacijai, sveikatai, vidiniam pasauliui.

REKLAMA

Vandenis Šiandien būsite linkę negailestingai kritikuoti aplinkinius, siekti sau naudos kitų sąskaita. Galite pasiduoti abejotinai įtakai, prisidėti prie kažkieno sumanytos aferos. Išgirstą keistą informaciją patikrinkite prieš ja tikėdami ir skleisdami kitiems.

Žuvys Rengdami sutartis, tvarkydami finansinius dokumentus skrupulingai laikykitės taisyklių bei terminų. Protingai veikiant jums galbūt pavyks susitarti dėl naudingo kontrakto, vertingo pirkinio ar paskolos.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų