REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubo atsarginio vartininko Rosso Turnbullo dvejų metų sūnus sekmadienį tapo bene pagrindine „Stamford Bridge“ stadione vykusios sezono uždarymo šventės žvaigžde, rašo newsru.com.

REKLAMA
REKLAMA

Kol „Chelsea“ žaidėjų šeimos ir draugai jungėsi į ratą aikštės centre, kad paklausytų karjerą baigiančio portugalų gynėjo Paulo Ferreiros atsisveikinimo kalbos, žiūrovų dėmesį patraukė mažylis Joshas Turnbullas.

REKLAMA

Pastebėjęs netoliese gulintį kamuolį jis ėmė jį varytis, suradęs trumpiausią kelią iki vartų. Kelyje jų link berniukas suklupo, tačiau jo solo prasiveržimą tribūnos pasitiko griausmingomis ovacijomis.

Mažylis aiškiai buvo patenkintas žiūrovų reakcija ir pelnytą įvartį atšventė pagal visas nerašytas taisykles – iškėlė rankas į viršų rodydamas pergalę. Sirgaliai liko sužavėti ir skandavo „Sign Him Up“ („Pasirašykite su juo sutartį“).

Priminsime, kad „Chelsea“ sekmadienį 2:1 įveikė „Everton“ ir surinkusi 75 taškus „Premier“ lygoje užėmė trečią vietą. Anglijos čempionais tapo „Manchester United“ (89), o antroje vietoje liko „Manchester City“ (78).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų