REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos čempiono „Barcelona“ klubo gynėjas Dani Alvesas po sezono gali karjerą pratęsti Prancūzijoje. 30 metų futbolininkas neslėpė, kad artėjančią vasarą jis yra pasiruošęs išklausyti kitų komandų pasiūlymus.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu brazilas labiausiai siejamas su Paryžiaus „Saint-Germain“ ir „Monaco“ ekipomis, kurios neslepia ambicijų ateityje tapti stipriausiomis ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Panašu, kad D.Alvesas komandų projektais liko sužavėtas ir neatsisakytų prie vieno iš jų prisijungti.

REKLAMA

„Esu „Barcelona“ komandos žaidėjas ir tuo džiaugiuosi, bet niekada nesakysiu „ne“ PSG ar kurių nors kitų klubų pasiūlymams“, - kalbėjo brazilas.

„Saint-Germain“ – labai jaunas ir ambicingas klubas, su dideliu noru išsikovoti vietą Europoje. Jie pasistiprino puikiais žaidėjais, kurie žaidžia tiesiog nuostabiai. Komandai šiek tiek trūksta tęstinumo, bet klubas eina teisinga linkme ir savo tikslus tikrai pasieks“.

„Monaco“ projektas – labai panašus į PSG. Mano namai visada šiltai sutinka svečius, todėl esu pasirengęs išklausyti visus pasiūlymus“, - sakė D.Alvesas.

Šį sezoną D.Alvesas su „Barcelona“ klubu tapo Ispanijos „La Liga“ čempionu. Per sužaistas 46 rungtynes brazilas įmušė vieną įvartį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų