REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Loreta RIPSKYTĖ Raudonojo Kryžiaus atstovai iš Vokietijos Joniškio rajonui atvežė labdaros. Gali būti, kad paskutinį kartą, nes šios organizacijos Gesher miesto pirmininkas traukiasi iš pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

Aplankė senelius ir vaikus

Raudonojo Kryžiaus draugijos atstovai iš Gesher miesto (Vokietija) apsilankė remiamuose Joniškio senelių globos namuose „Santara“, „Saulės“ pagrindinės mokyklos Dienos užimtumo centre.

REKLAMA

Labdaros sandėlyje Joniškyje, kurį kuruoja vietos Raudonojo Kryžiaus draugija, buvo iškrauta atvežta labdara: rūbai, avalynė, siuvimo mašina, kiti daiktai. Susitikime su savivaldybės atstovais vietos Raudonajam Kryžiui perduotas ir daugiau kaip 2300 eurų čekis.

Parama bus paskirstyta pagal Raudonojo Kryžiaus draugijos turimą informaciją, kam daiktai ir lėšos reikalingi. Tai, anot draugijos sekretorės Dianos Baikštienės, spręs organizacijos valdyba.

REKLAMA
REKLAMA

Vakare svečiai bendravo su „Bočių“ pagyvenusių žmonių asociacijos atstovais.

Padėkota už labdarą

Gesher miesto Raudonojo Kryžiaus draugijos pirmininkas Antonius Doennebrink, atvykęs su žmona Anne bei dar dviem organizacijos narių šeimomis, pasakojo, kad tai – paskutinis jų vizitas.

Jis iš pareigų traukiasi dėl amžiaus, nori šią veiklą perduoti jaunimui. Ar jaunieji Raudonojo Kryžiaus draugijos atstovai rinksis labdarą, dar nežinia.

Votiečiai yra dovanoję nemažai reikalingos įrangos, baldų, higienos priemonių ir kita. Labdara vežta 15 metų.

Už paramą Antoniui Doennebrink padėkos raštą ir garbės ženklą įteikė Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos pirmininkas Konstantinas Romualdas Dobrovolskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų