REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Italijos sostinėje besibaigiančio "Internazionali BNL d'Italia" teniso turnyro moterų vienetų varžybų nugalėtoja favoritė 31-erių metų amerikietė Serena Williams, sekmadienį finale per 1 valandą bei 33 minutes 6:1, 6:3 privertusi pasiduoti trečiąją raketę 23-ejų metų baltarusę Viktoriją Azarenką.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo jau 24-oji iš eilės JAV tenisininkės pergalė kortuose bei ketvirtasis iš eilės šiame sezone laimėtas WTA serijos teniso turnyras.

REKLAMA

Kartu su pagrindinio prizu S. Williams, kuri per savo karjerą laimėjo jau 51 turnyrą, atiteko 343 548 eurų čekis ir 900 įskaitinių WTA reitingo.

V.Azarenka tenkinosi 171 774 eurų piniginiu prizu bei 620 WTA klasifikacijos taškų.

Dvejetų varžybas laimėjo taivanietė Su-Wei Hsieh poroje su kine Peng Shuai, finale 4:6, 6:3, 10:8 privertusios pasiduoti favoritėmis laikytas korto šeimininkes Sarą Errani bei Robertą Vinči.

Kartą Romos turnyro nugalėtoja S.Williams jau buvo - 2002 metais vienetų varžybų finale JAV tenisininkė įveikė belgę Justine Henin.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų