REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prancūzijos „Ligue 1“ lygoje šeštadienį buvo sužaistas priešpaskutinis - 37 turas. Jame Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo kapitonu buvęs Davidas Beckhamas padėjo savo ekipai rezultatu 3-1 įveikti „Brest“ komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Šios rungtynės buvo paskutinės D.Beckhamui „Parc de Princes“ stadione, todėl komandos treneris Carlo Ancelotti patyrusiam anglui, kuris po šio sezono baigs savo futbolininko karjerą, davė kapitono raištį.

REKLAMA

Tai D.Beckhamui tikrai padėjo, kuris šiame mače atrodė tikras lyderis ir visas dėmesys buvo skiriamas tik jam. Nepaisant to, PSG klubą į priekį išvedė Zlatanas Ibrahimovičius, kuris pasižymėjo jau 5 minutę, o jam perdavimą atliko būtent D.Beckhamas.

Nepaisant to, „Brest“ nesiruošė lengvai pasiduoti ir pavojingą epizodą sukūrė Kamelas Chafni, tačiau Salvatore Sirigu atlaikė jo smūgį. Kitoje aikštės pusėje dar kartą pavojingai varžovų vartus atakavo Z.Ibrahimovičius, bet šį kartą švedas smūgiavo netiksliai.

REKLAMA
REKLAMA

31 minutę PSG pavyko įmušti antrą įvartį. Po D.Beckhamo kampinio įvartį pelnė Blaise‘as Matuidi. Po penkių minučių PSG įmušė ir trečiąjį įvartį. Šį kartą Z.Ibrahimovičius pasižymėjo atlikęs puikų baudos smūgį.

Iki pertraukos švedas galėjo pasiekti ir „hat-tricką“, bet puolėjo smūgis skriejo virš vartų. Antrojo kėlinio pradžioje savo progą gavo ir Kevinas Gameiro, bet ir šiam PSG puolėjui nepavyko išnaudoti savojo šanso.

„Brest“ klubui rezultatą sušvelninti pavyko 81 minutę. Charlisonas Benschopas sugebėjo nuginkluoti aikštėje po keitimo pasirodžiusį PSG vartininką Alphonse Areola.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau po minutės D.Beckhamas buvo pakeistas. 38 metų anglą pakeitė Ezequielis Lavezzi, o stadione susirinkę fanai gausiomis ovacijomis išlydėjo šią futbolo legendą, kuri sunkiai tvardė savo ašaras. D.Beckhamas prieš palikdamas aikštę taip pat apkabino beveik visus komandos draugus. Ašarų nesulaikė ir PSG prezidentas Nasseras Al-Khelaifi.

Likusi rungtynių dalis buvo užbaigta ramiai ir po mačo PSG pradėjo džiaugtis savo iškovotu „Ligue 1“ titulu, todėl atmosfera stadione tapo šventiška.

Kitame šio turo mače „Bastia“ klubas svečiuose 2-1 įveikė „Nancy“ ekipą, kuri iškrito į „Ligue 2“ lygą. Tuo metu rungtynės tarp „Nice“ ir „Lyon“ buvo atidėtos dėl prasto oro.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų