REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daiva Tamošiūnaitė, vertindama Lietuvos atstovo Andriaus Pojavio pasirodymą „Eurovizijoje“ finale, naujienų portalui LRT.lt tvirtino, kad jis pasirodė taip gerai, jog ją sužavėjo ir kaip profesionalę, ir kaip moterį.

REKLAMA
REKLAMA

„Man Andrius Pojavis yra žavus. Man labai patinka, kaip jis dirba veidu, kaip dirba scenoje. Labai patiko žiūrėti, kaip jis atlieka savo dainą. Man atrodo, kad jis pasirodė labai gerai“, – šeštadienio vakarą, iškart po A. Pojavio pasirodymo, teigė radijo ir televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė.

REKLAMA

Ji pridūrė, kad Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ pasirodymą vertina ir kaip moteris, ir kaip profesionalė.

„Jeigu žmogus sugeba „paimti“ auditoriją savo akimis, jeigu stovi scenoje ir, atrodo, nieko ypatinga nedaro, o sugeba tave pakerėti, tai – labai daug. Kalbu kaip žmogus, kuris žino, ką reiškia kalbėti iš scenos. Tiesiog juo žaviuosi“, – sakė D. Tamošiūnaitė.

Jos teigimu, „Eurovizijos“ finale A. Pojavis tikrai nesijaudino. D. Tamošiūnaitės nuomone, jeigu jaudinimosi nematyti atlikėjo akyse, tai kur ji pamatyti?

„Jis nesijaudina. Galvoti, kad jis jaudinasi – nesąmonė. Jis išeina į sceną ir pateikia save tokį, koks jis yra. Jis negalvoja apie tai, ką apie jį kalbės kiti žmonės. Jis išeina į sceną toks, koks yra. Nematau jokio jaudinimosi. Jeigu nematai jaudinimosi akyse – kur, atsiprašau, jį galima pamatyti? Jo akys dirba, gyvena scenoje labai gerai. Tiesiog – komplimentai“, – sakė D. Tamošiūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų