REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013 metų sezono planetos baidarių ir kanojų irklavimo taurės varžybų antrajame etape Čekijoje vyrų vienviečių kanojų 200 m rungties pagrindiniame (A) finale dėl apdovanojimo kovos Londono vasaros olimpinių žaidynių vicečempionas Jevgenijus Šuklinas, Henrikas Žustautas B finale varžysis dėl 10-18 vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį pusfinalio antrąjį plaukimą, aplenkęs aštuonis varžovus, laimėjo J.Šuklinas - 39,173 sekundės.

REKLAMA

Antras finišavo prancūzas Williamas Tchambe (39,493 sek.), o trečias buvo kitas Prancūzijos kanojininkas Thomas Simartas (39,590 sek.).

H.Žustautas šiame plaukime tenkinosi ketvirtąja pozicija (39,590 sek.), aplenkęs varžovus iš Baltarusijos, Čekijos, Italijos (2) bei Slovakijos.

Vyrų dviviečių baidarių 200 m rungties finale dėl medalių sekmadienį kovos ir Aurimas Lankas bei Edvinas Ramanauskas, kurie šeštadienį pirmajame pusfinalio plaukime buvo antri (32,274 sek.), pralaimėję tik vokiečiams Ronaldui Rauhe'ui ir Jonui Emsui (32,087 sek.).

REKLAMA
REKLAMA

Nepasisekė Ignui Navakauskui, kuris sekmadienį vyrų vienviečių baidarių 200 m rungties finale dėl 10-18 vietų kovos B finale.

Šeštadienį trečiajame pusfinalio plaukime Lietuvos baidarininkas buvo trečias (34,807 sek.), pralaimėjęs serbui Marko Dragosavljevičiui (34,564 sek.) ir prancūzui Maxime'ui Beaumont'ui (34,750 sek.).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų