REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmą kartą Lietuvoje surengtas profesionalų lygos klasikinių šokių taurės varžybos, kuriose mūsų šalies garbę gynė 2012 metų WDSF profesionalų lygos Europos klasikinių šokių čempionato bronzos laimėtojai – Lina Chatkevičiūtė ir Donatas Vėželis. Be konkurencijos čempione tapo Lietuvos pora.

REKLAMA
REKLAMA

Po pergalės šokėjai nestokojo geros nuotaikos ir prisipažino, kad tikėjo savo pergale. „Esame labai patenkinti savo finaliniu pasirodymu ir ką padarėme“ , – savo įspūdžiais po triumfo dalijosi šokėja L. Chatkevičiūtė.

REKLAMA

Pora džiaugėsi, kad sulaukė itin didelio palaikymo ir namų sienos padėjo iškovoti itin svarbią pergalę karjeroje: „Tikrai turime daug žmonių, kurie mus palaiko ir myli. Labai malonu jiems šokti ir atiduodame visą širdį.“

D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė po triumfo žada pailsėti ir ruoštis Europos taurės varžyboms, kurios vyks Vokietijoje. „Kolumbijoje vyks sporto žaidynės neolimpinių sporto šakų ir vyksime ten atstovauti Lietuvą. Federacija kelia tikslą – patekti į finalą“ , – sakė L. Chatkevičiūtė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų