REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mercedes“ komandos vadovas Rossas Brawnas mano, jog šiame sezone ateis laikas, kuomet abu jo lenktynininkai, Lewisas Hamiltonas ir Nico Rosbergas, susirems ne tik trasoje, bet ir už jos ribų.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną jau buvo epizodas, kuomet šie du sportininkai galėjo smarkiai susigadinti santykius. Tai nutiko Malaizijos GP metu. Nico Rosbergui nebuvo leista atakuoti Lewiso Hamiltono, nors vokietis ir buvo akivaizdžiai greitesnis. N.Rosbergas po lenktynių nepradėjo aiškintis santykių ir ką nors kaltinti, o tik pasveikino savo komandos draugą su finišu ant podiumo.

REKLAMA

Tačiau, kad ir kaip bebūtų, sidabrinių strėlių vadovas mano, jog ankščiau ar vėliau tarp šių lenktynininkų prabėgs juoda katė ir galiausiai jų draugiški santykiai baigsis.

„Mūsų lenktynininkai puikiai sutaria. Jie yra kartu lenktyniavę dar kartingų laikais ir visuomet gražiai bendraudavo. Tačiau mes visi žinome, kad šiais metais bus lenktynių, kuriuose jie supyks vienas ant kito dėka tam tikrų situacijų“, – pasakojo R.Brawnas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visa tai natūralu. Jie yra varžovai. Labai svarbu, jog mums dar pavyksta išlaikyti jų santykius draugiškus ir niekas dar nenukentėjo. Tačiau jie dar turės nemalonių akimirkų tarpusavyje“, – mintimis dalinosi R.Brawnas.

Anglas taip pat pridūrė, jog kol šie du lenktynininkai dirbs kartu, tol tai bus naudinga komandai, nes jų troškimas įveikti vienas kitą ves visą komandą į priekį.

„Mūsų lenktynininkai, šiuo metu, dirba kaip tikri komandos draugai. Jie nori įveikti vienas kitą ir abu yra labai greiti. Kol kas labai mėgaujamės dabartine situacija“, – apie situaciją komandoje pasakojo „Mercedes“ ekipos vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų