REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Atletico“ klubo puolėjas Radamelis Falcao sureagavo į spaudoje sklandančius gandus ir pareiškė, kad jis nieko nežino bei yra susikoncentravęs tik į „Atletico“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Kolumbijos rinktinės puolėjas paskutiniu metu yra intensyviai siejamas su „Monaco“ ekipa. Be šio klubo juo domisi ir Londono „Chelsea“ bei Madrido „Atletico“ ekipos.

REKLAMA

Visgi 27 metų puolėjas neigia šiuos gandus sakydamas, kad visas jo dėmesys yra skiriamas šio vakaro Karaliaus taurės („Copa de Rey“) finalui su Madrido „Real“.

„Nieko apie tai nežinau. Vienintelis dalykas apie kurį galvoju yra tik Madrido „Atletico“. Stengiuosi atsiriboti nuo šių gandų“, - kalbėjo R.Falcao.

„Spauda mane sieja su pusę Europos komandų, tokių kaip „Chelsea“, Real“ ar „Manchester United“. Šiuose pareiškimuose nematau jokios tiesos. Vienintelis tikras dalykas yra tai, kad su „Atletico“ turiu sutartį iki 2016 metų vasaros, o visa kita tik gandai. Nieko nežinau apie „Monaco“ klubą. Esu susikoncentravęs tik į „Atletico“ ekipą“, - užbaigė puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų