REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prie Ūkio ministerijos ketvirtadienį nutūpė 635 balandžiai. Taip buvo išreikštas palaikymas buvusiam „Verslios Lietuvos“ vadovui Pauliui Lukauskui, kuris pasitraukė iš organizacijos, sulaukęs pasiūlymo užimti direktoriaus pavaduotojo pareigas arba palikti „Verslią Lietuvą“.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatorių pranešime spaudai rašoma, kad 635 balandžiai – tai 635 sėkmingai savo veiklą „Verslios Lietuvos“ pagalba pradėjusios įmonės.

REKLAMA

„Mes esame tie, kuriems rūpi ateities Lietuva. Šalis, kurioje būtų gera gyventi, kurti verslą, gerovę sau ir kitiems. Mes, kuriančios Lietuvos atstovai, nenorime, kad tai, kas gražiai pradėta, būtų griaunama, ir mes tai pasakysime“, – teigiama pranešime spaudai.

Ekonomika.lt primena, kad praėjusią savaitę P. Lukauskas pasitraukė iš „Verslios Lietuvos“ posto, nes, pasak jo, jam buvo pasiūlyta arba likti direktoriaus pavaduotoju, arba trauktis iš pareigų. Neoficialiai kalbama, kad tokį pasiūlymą gavo ir „Investuok Lietuvoje“ vadovė Milda Dargužaitė. „Verslo žinios“ skelbė, kad yra parengtas planas sujungti „Verslią Lietuvą“ ir „Investuok Lietuvoja“, o viena iš kandidačių į vadovo postą – buvusio FNTT vadovo žmona socialdemokratė Violeta Boreikiėnė. Ji dienraščiui teigė, kad dar neapsisprendusi, ar pasiūlymą priimti. Tačiau vėliau premjeras A. Butkevičius patikino, kad ji vadove netaps.  Savo ruožtu verslo atstovai dirbę su valstybės agentūromis VšĮ „Versli Lietuva” ir „Investuok Lietuvoje” piktinasi Ūkio ministerijos (ŪM) sprendimu keisti jų vadovybę ir įvardija nerimą keliančius ženklus dėl naujosios vyriausybės formuojamos verslo aplinkos ir verslumo skatinimo politikos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų