REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasaris – permainų metas Lietuvos verslo padangėje. Iš pareigų traukiasi ir ilgametis vienos didžiausių kosmetikos gamintojų Baltijos šalyse „BIOK laboratorija“ vadovas Linas Čereška. L. Čereška pasakojo, kad sprendimas pasitraukti iš vadovo pareigų buvo priimtas dar prieš porą mėnesių. „Akcininkų ir valdybos kelti tikslai yra įgyvendinti ir nusprendžiau ieškoti naujų profesinių iššūkių“, – Ekonomika.lt sakė postą paliekantis „BIOK laboratorija“ vadovas ir pridūrė, kad artimiausiu metu ilsėsis, o darbus planuoja tęsti vasaros pabaigoje. Pašnekovas patikino, kad dėl tolimesnės veiklos nėra apsisprendęs ir dabar pirmenybę teikia darbų užbaigimui dabartinėje darbovietėje. „Ieškosiu įdomaus ir iššūkių kupino darbo, o koks jau jis bus – matysime“, – pasakojo L. Čereška. Karjerą kosmetikos gamybos įmonėje baigiantis L. Čereška teigė, kad 8 metai vienoje įmonėje – ilgas laiko tarpas. „Pavyko nuveikti tikrai nemažai. Ženkliai augo apyvarta, modernizuota gamyba, įdiegtos naujos sistemos. Iššūkių buvo tikrai daug, tačiau ateina metas kada supranti, kad reikia sustoti ir viską permąstyti“, – pasakojo L. Čereška. Paklaustas ar liks tame pačiame sektoriuje, pašnekovas atsakė teigiamai, tačiau patikino, kad neapsiribos darbu vien kosmetikos gamybos įmonėse.

REKLAMA
REKLAMA

Ekonomika.lt organizuojamuose „Verslo Švyturių“ apdovanojimuose Linui Čereškai šiemet buvo suteiktas „Įdomiausio verslo sprendimo“ titulas.

REKLAMA

Ekonomika.lt primena, kad šiais metais nuo karjeros aukštumų pjedestalo pasitraukė ne vienas verslo bendruomenei žinomas vardas. Metų pradžioje telekomunikacijų bendrovę TEO paliko ilgametis jos vadovas Arūnas Šikšta, kuris žiniasklaidai pasakojo norįs apsidairyti ir kitose verslo srityse.

Prieš porą savaičių apie savo pasitraukimą iš „Swedbank“ valdybos pirmininko ir administracijos vadovo pareigų pranešė ir 15 metų banke dirbęs Antanas Danys. Gegužės pabaigoje darbą baigsiants A. Danys pareiškė, kad atėjo laikas išbandyti jėgas nuosavame versle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų