REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ klubo radijas pranešė, kad po sezono komandą paliks vartininkas Victoras Valdesas. 31 metų vartų sargas oficialiai pareiškė, kad jis jau pasiekė susitarimą su kita Europos komanda ir tik laiko klausimas, kada visa tai bus paskelbta oficialiai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors ispanas konkretaus komandos pavadinimo neįvardijo, su kuria pasiekė susitarimą, ispanų dienraštis „Marca“ informuoja, jog ilgametis katalonų ekipos vartų sargas parašą padės ant Londono „Arsenal“ klubo pateiktos sutarties.

REKLAMA

Su Anglijos komanda vartų sargas buvo siejamas jau kurį laiką, bet nei pats vartininkas, nei jo agentas apie tai viešai nekalbėjo.

Manoma, kad Katalonijos klubo narys su „kanonieriais“ pasirašys trejų metų sutartį, kurios vertė gali siekti aštuonis milijonus svarų sterlingų.

Pastaruoju metu V.Valdesas buvo siejamas ir su Italijos bei Prancūzijos klubais, bet iki šiol vartininkas iš šių šalių komandų konkrečių pasiūlymų taip ir nesulaukė.

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse „Barcelonai“ užsitikrinus čempionės titulą, V.Valdesas rungtynes stebi sėdėdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio. Iš viso šį sezoną vartų sargas sužaidė 42 rungtynes.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų