REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelialapio į UEFA Čempionų lygą neiškovojęs turtingasis Machačkalos „Anži“ klubas nesiruošia nuleisti rankų ir vasarą ketina toliau stiprinti sudėtį. Dabar Rusijos milžinas nusitaikė į Londono „Arsenal“ komandos dešiniojo krašto gynėją Bacary Sagna.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų pradžioje spauda mirgėjo pranešimais, esą 30-metis prancūzas pasibaigus sezonui tikrai paliks „kanonierių“ gretas ir veikiausiai tęs karjerą Prancūzijoje.

REKLAMA

Ne paslaptis, kad dėl patirtų traumų pastarieji metai futbolininkui itin sėkmingai nesusiklostė. Tiek praėjusį, tiek šį sezoną Bacary aikštėje atliko po 29 pasirodymus, kai anksčiau sezoną baigdavo sužaidęs daugiau nei 40 rungtynių.

Neoficialiais duomenimis, „Anži“ klubas už B.Sagna yra pasirengęs pakloti 10 milijonų eurų išpirką, todėl neabejojama, kad „Arsenal“ ekipa su rusų komandos pasiūlymu sutiks ir legionierių iš Prancūzijos parduos.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar ne pats tinkamiausias laikas aptarinėti mano kliento ateities planus. Jis su „Arsenal“ kovoja dėl kelialapio į kitų metų Čempionų lygą, todėl apie viską pakalbėsime tik pasibaigus sezonui“, - sakė prancūzo agentas Christophe Mongai.

„Arsenal“ ir B.Sagna sudarytas kontraktas galioja iki 2014 metų vasaros. Jei prancūzas „kanonierių“ spalvas gins ir kitą sezoną, tokiu atveju po metų jis veikiausiai taps laisvuoju agentu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų