REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šįvakar bus žaidžiamas UEFA Europos lygos finalas, kuriame dėl trofėjaus susikaus Lisabonos „Benfica“ ir Londono „Chelsea“ klubai. Pastarojo vartininkas Petras Čechas tikisi, kad jo komandai pavyks pademonstruoti gerą žaidimą ir iškovoti aukso medalius.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, patyręs vartų sargas neslėpė nusivylimo dėl šį sezoną patirtos nesėkmės Čempionų lygoje, tačiau, pasak čeko, visą nusivylimą panaikintų triumfas Europos lygos turnyre.

REKLAMA

„Tikrai nėra taip, kad šio turnyro negerbiu, bet tikiuosi, jog tai paskutinis kartas, kada aš jame žaidžiu. Šis turnyras puikus ir mums be galo didelė garbė žaisti jo finale, tačiau tai ne tas pats, kaip žaisti Čempionų lygoje“, - sakė vartininkas.

„Nepaisant to, kad iškritome iš Čempionų lygos, pastaraisiais metais mes demonstruojame kietą charakterį. Šiemet vėl turime galimybę iškovoti trofėjų, todėl tai prideda papildomos motyvacijos siekti gerų rezultatų“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei laimėtume Europos lygą, sezonas nebūtų toks prastas. Tuomet nebūtų skaudu ir dėl patirtos nesėkmės Čempionų lygoje. Tikimės, kad finale demonstruosime sau įprastą žaidimą ir neleisime varžovams įsismaginti“, - kalbėjo P.Čechas.

Finalinė Europos lygos dvikova vyks Olandijos sostinėje Amsterdame. Susitikimas prasidės 21.45 val. Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų