REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį vilniečiai Kirilas Strekalovas, Dmitrijus Zdancevičius ir Edvardas Veršelis išklausė nuosprendį, kuriuo už itin žiauriai nužudytą vyrą jiems skirta griežta bausmė.

REKLAMA
REKLAMA

Teismas nutarė K. Strekalovą ir D. Zdancevičių nubausti 14, 6 metų laisvės atėmimo bausme. Jų bendras E. Veršelis už grotų praleis devynerius metus.

REKLAMA

Be to, vyrai privalės sumokėti valstybei 560 litų teismo išlaidų.

Trijulė nusikaltimą įvykdė pernai balandį sostinėje. Laiptinėje girtaujantys vyrai pamatė, kad į namus grįžta už pedofiliją teistas Ričardas Jancevičius, tad negailėjo įžeidžiančių žodžių už tai, kad jis prievartavo savo podukrą.

Po kurio laiko jau gerokai išgėrę vyriškiai įsibrovė į aukos butą. R. Jancevičius gulėjo ant lovos. Iš pradžių pasipylė smūgiai kojomis ir rankomis, vėliau nutarta į aukos išeinamąją angą sukišti šaukštą, o vėliau – degtinės butelį. Kadangi talpa nelindo, sukišo kojų spyriais.

REKLAMA
REKLAMA

Išėjusi iš buto trijulė toliau girtavo laiptinėje. Kai už valandos K. Strekalovas užėjo pasidomėti, kaip laikosi R. Jancevičius, paaiškėjo, kad šis jau merdi. Išsigandęs smurtautojas iškvietė medikus, tačiau ligoninėje sunkiai sužalotas vyriškis mirė.

Valstybės kaltintojas Ruslanas Boika baigiamojoje kalboje paskelbė, kad nužudytajam buvo suduota mažiausiai 30 smūgių. Teismo ekspertai jo išangėje rado sukištą degtinės butelį.

Anot prokuroro, atliktų tyrimų išvados byloja, kad R. Jancevičius mirė ne iš karto. Konstatuota, kad už pedofiliją teistas vyriškis mirė dėl trauminio šoko, sukėlusio komą, žarnų sužalojimo bei šlapimo ir žarnų turinio išsiliejimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų