REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londone vakar įvykusio „Nokia“ išmaniojo telefono „Lumia 925“ pristatymo metu žurnalistų dėmesį patraukė bendrovės viceprezidentės, „NokiaSmart Devices“ padalinio vadovės Jo Harlow žodžiai apie Suomijos bendrovės planus planšetinių kompiuterių rinkoje. Paklausta, ar „Nokia“ nesiruošia pateikti rinkai savo naujų planšečių, J. Harlow apsiribojo diplomatiška pastaba.

REKLAMA
REKLAMA

„Mus labai domina planšetiniai kompiuteriai“, – pareiškė bendrovės viceprezidentė ir pridūrė, kad „Nokia“ „įdėmiai stebi“ situaciją planšečių rinkoje. Tačiau J. Harlow atsisakė atskleisti konkrečius bendrovės planus šioje srityje: „Neturiu jokių naujų žinių apie naujus mūsų produktus, kuriomis norėčiau su jumis pasidalinti“, – pasakė ji.

Pasak kai kurių apžvalgininkų, akivaizdus „Nokia“ lūkuriavimas planšetinių kompiuterių srityje gali virsti panašia katastrofa, kaip ir „situacijos stebėjimas“ pasaulyje žaibiškai populiarėjant „iPhone“ ir „Android“ išmaniesiems telefonams. Bendrovės „Gartner“ duomenimis, šių metų pirmąjį ketvirtį „Nokia“ užėmė tik 10 vietą didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų sąraše. Paskutinį 2012 m. ketvirtį jai dar pavyko išlaikyti 8 vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų