REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Slon.ru siūlo įvertinti, kaip savo atostogų metu rengdavosi Winstonas Churchillis, princas Charlesas, Romanas Abramovičius, Nicolas Sarkozy, Leonidas Brežnevas ir daug kitų pasaulio politinių lyderių.

Slon.ru siūlo įvertinti, kaip savo atostogų metu rengdavosi Winstonas Churchillis, princas Charlesas, Romanas Abramovičius, Nicolas Sarkozy, Leonidas Brežnevas ir daug kitų pasaulio politinių lyderių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vladimiras Žirinovskis Romos imperatoriaus įvaizdyje. Nepaisant didingos pozos, Rusijos politikos juokdarys yra artimas žmonėms: jo daiktai yra įprasti eiliniam poilsiaujančiam Rusijos žmogui. Žalia politiko maudymosi kelnaičių spalva ir krištolinio skaidrumo vandens buteliukas pabrėžia jo gyvenimišką jėgą ir susijungimą su gyva gamta.

REKLAMA

Clintonai – Hillary ir Billas – netgi su maudymosi kostiumėliais elgiasi kaip tikri ledi ir džentelmenas. Valtis su irklu ir pakankamai gera fizinė forma (kai B. Clintonas atėjo į valdžią, abiems buvo jau virsš keturiasdešimties) parodo, kad Clintonai – sveiko gyvenimo būdo šalininkai.

Buvęs Rusijos prezidentas Borisas Jelcinas niekada nesigėdijo parodyti save tokį, koks jis yra, – su visais savo fiziniais ir asmenybės trūkumais. Šis atvirumas puikiai matosi šioje nuotraukoje, ypač kai pastebime kontrastą – fone stovi žmogus su griežtu kostiumu.

REKLAMA
REKLAMA

Jau būdamas Prancūzijos prezidentu N. Sarkozy ryžosi beprecedenčiam šios šalies vadovams žingsniui – trečią kartą vedė. Ir vedė ne šiaip kažką, o žymų fotomodelį Carlą Bruni. Nuotraukoje – pora pasirinko vienodos spalvos maudymosi kostiumėlius, kas demonstruoja jų vieningumą, nepaisant dešimties metų skirtumą amžiuje ir dešimties centimetrų – ūgyje.

Barackas Obama, kaip visada, puikioje formoje, nors ir nedemonstruoja viso savo kūno. Skirtingai nuo nesigėdijusių dešimto dešimtmečio Rusijos politikų, B. Obama užsidėjo ilgus maudymosi šortus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vokietijos kanclerė Angela Merkel su savo vyru. Pora pasirinko griežtų spalvų maudymosi kostiumėlius, o jų veidai nuotraukoje yra tokia rimti, tarsi poilsio metu jie aptarinėja euro zonos likimą arba kvantinę chemiją (būtent šioje srityje specializuojasi A. Merkel vyras).

Meno salos (vėliavą galima matyti nuotraukoje) galima būtų išversti kaip „Vyro sala“. Ir nenuostabu, kad potencialus Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas Williamas čia atrodo maksimaliai neformaliai ir atsipalaidavęs. Į tai nurodo ir maudymosi kelnaičių pasirinkimas – jaunatviški šortai su čili pipirais. Įdomu, ar po savo karine apranga Kembridžo hercogas taip pat nešioja kažką panašaus?

REKLAMA

Charlesas, Velso princas, yra vyriausias karalienės Elizabeth II sūnus, todėl ir turi daugiausia šansų paveldėti karališkąjį sostą. Nuotraukoje – dar santykinai jaunas Charlesas (dabar jam 64-eri) prilaiko glaudes ranka, ir tai reiškia, kad aprangos pasirinkimas plaukimui buvo nekoks.

Buvęs SSRS vadovas Leonidas Brežnevas. Šia nuotrauka jis tarsi iliustruoja sąstingio epochą – santykinai sočią ir apgaulingai stabilią. L. Brežnevo pokalbio temą atspėti sunku – tai gali būti bet kas nuo medžioklės iki branduolinių galvučių.

REKLAMA

35 JAV prezidentas Johnas Kennedy pliuškenasi su amerikiečiais, užsidėjęs paprastas maudymosi kelnaites, be neperšaunamos liemenės. Toks neatsargumas prezidentui vėliau kainuos labai brangiai…

„Mes kovosime paplūdimiuose“, – tokį pavadinimą gavo vieną iš žymiausių W. Churchillio Antro pasaulinio karo metu pasakytų kalbų. Didis Didžiosios Britanijos premjeras prie jūros rengdavosi pagal prieškario madas – vyriškas maudymosi triko.

Jeigu nežinoti, kaip atrodo Albertas II – Monako kunigaikštis, galima šį žmogų nuotraukoje palaikyti eiliniu europiečiu. Ryškios tropinės spalvos leido Albertui harmoningai įsipaišyti į aplink vykstančias linksmybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukoje – pirmas ir antras Maskvos merai – Gavriilas Popovas ir Jurijus Lužkovas. G. Popovas labiau panašus į L. Brežnevą, J. Lužkovas – į B. Jelciną.

Nepaisant to, kad Rusijos opozicionieriui jau daugiau nei 50 metų, jis rengiasi ryškiai ir madingai. Nepaisant politinių nesėkmių, jis nėra neturtingas žmogus. Jo statusas šioje nuotraukoje pabrėžiamas laikrodžiu.

Akiniai, kuriuos šioje nuotraukoje laiko Romanas Abramovičius, labiau tiktų dvidešimtmečiam hipsteriui, o ne „Forbes“ sąrašų atstovui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų