REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad keturiskart geriausiu planetos futbolininku pripažintas Lionelis Messi dėl traumos praleis likusią šio sezono dalį. Ispanijos čempionei „Barcelonai“ šalies pirmenybėse liko sužaisti dar trejas rungtynes, kuriose veikiausiai privalės verstis be savo lyderio.

REKLAMA
REKLAMA

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse su Paryžiaus „Saint-Germain“ klubu pakinklinės sausgyslės traumą patyręs argentinietis kurį laiką nežaidė, bet pailsėjęs ir po trumpos pertraukos į aikštę grįžęs Leo vis dar jaučia traumos padarinius.

REKLAMA

Katalonijos komandos medikų personalas mano, kad ši trauma galėjo turėti įtakos pirmajam Čempionų lygos pusfinalio mačui su Miuncheno „Bayern“, kuris savo žiūrovų akivaizdoje sutriuškino „Barcą“ sausu rezultatu 4-0. Verta paminėti, jog šiame susitikime Argentinos rinktinės narys buvo tiesiog nepastebimas.

Antradienio rytą L.Messi buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo, jog futbolininkas dėl patirtos traumos nerungtyniaus mažiausiai iki birželio mėnesio.

REKLAMA
REKLAMA

„Tyrimai parodė, kad L.Messi pakinklinės sausgyslės trauma užsitęs. Prognozuojama, kad jis nežais nuo dviejų iki trijų savaičių. Laikas parodys, ar žaisdamas rungtynės jis ir toliau jaus traumos padarinius“, – rašoma oficialiame komandos pranešime.

Paskutines „La Liga“ pirmenybių rungtynes „Barcelona“ žais birželio pirmąją dieną „Camp Nou“ stadione. Neabejojama, kad treneris Tito Vilanova nerizikuos ir leis savo auklėtiniui išsigydyti traumą iki kvalifikacijų Pasaulio čempionato rungtynių, kuriose kitą mėnesį Argentina susitiks su Kolumbijos ir Ekvadoro rinktinėmis.

Nors L.Messi praėjęs sezonas buvo sėkmingesnis, šiemet futbolininkas sugebėjo įmušti dešimtis įvarčių. Per sužaistą pusšimtį susitikimų argentinietis pasižymėjo 60 kartų. Praėjusiais metais puolėjo sąskaitoje buvo 73 tikslūs smūgiai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų