REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ir vėl vaizdai iš Rusijos kelių. Tiesa, šį kartą jokių vaizdo registratorių laikmenose užfiksuotų avarijų nebus. Šių interneto erdvėje klajojančių filmukų herojės – gana aršios moterys, kurios savo automobilius stato, kaip tik geidžia širdis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios herojės su prabangiu „Mercedes-Benz“ visureigiu pėsčioji paprašė, kad patrauktų savo automobilį nuo pėsčiųjų tako. Tuomet viskas ir prasidėjo. Pasipiktinusi vairuotoja pareiškė, kad turi pistoletą, ir pasiūlė pasitraukti nuo automobilio, nes „nušaus čia pat, vietoje“.

REKLAMA

Antroji ponia įžūliai pastatė savo „Porsche Cayenne“. Kai praeiviai pabandė ją sudrausminti, moteris puolė plūstis ir pagrasino, kad jos įtakingi pažįstami tokiems teisybės ieškotojams ras progos „pakišti“ narkotikų.

Na, tokios jau tradicijos Rytuose. Tiesa, teisybės dėlei derėtų pasakyti, kad teismai abi rusų ponias už tokį elgesį jau nubaudė baudomis. Mes jums siūlome užmesti akį į du trumpus interneto platybėje klajojančius filmukus. Dėmesio: juose gausu nenormatyvinės rusų kalbos leksikos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų