REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslo paramos agentūros „Versli Lietuva“ vadovui Pauliui Lukauskui pasitraukus iš einamų pareigų Ūkio ministrė Birutė Vėsaitė prabilo apie galbūt nusikalstamą buvusio vadovo veiklą, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Matėme lėšų plovimo tendencijas. Žmonėms, turintiems psichikos negalią buvo surengtas seminaras „Elektroninio verslo įrankiai". Kai kurie iš tų žmonių negali net pasirašyti. Manome, kad įmonės „Versli Lietuva“ veikla verta ir tolesnio tyrimo“, – sakė B. Vėsaitė.

REKLAMA

Ministrės netenkino „Verslios Lietuvos“ pasirinkta veiklos strategija ir tai, kad P. Lukauskas dalį darbo laiko skyrė asmeniniam verslui.

Buvęs „Verslios Lietuvos“ vadovas atkerta, kad pašaliniai darbai buvo suderinti su Ūkio ministerijos darbuotojais ir vykdomi skaidriai.

P. Lukausko stojo ginti dalis verslo bendruomenės.

Buvęs „Verslios Lietuvos“ valdybos narys, „Intersurgical“ vadovas Sigitas Žvirblis dėl netinkamai atliekamų pareigų pasiūlė atsistatydinti pačiai ministrei.

REKLAMA
REKLAMA

Visuomenės veikėjo Tadas Langaičio įsitikinimu, B. Vėsaitė vis dar vadovaujasi praėjusio amžiaus principais, kai vadovai yra vertinami ne pagal pasiektus rezultatus, o formaliai darbe praleistą laiką.

Ekonomika.lt primena, kad praėjusią savaitę P. Lukauskas šalių susitarimu pasitraukė iš „Verslios Lietuvos“ vadovo posto. Šis žingsnis sukėlė dalies verslo bendruomenės pasipiktinimą ir suteikė pagrindą diskusijoms apie socialdemokratų bandymą į aukštas pareigas pasodinti lankstesnį žmogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų