REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos čempionės „Barcelona“ komandos gynėjas Dani Alvesas įsitikinęs, kad po šio sezono Madrido „Real“ klubą paliks strategas Jose Mourinho. Brazilas neslėpė nusivylimo, mat portugalas, jo nuomone, buvo puikus konkurentas visuose frontuose.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas tikino, kad „karališkojo“ klubo strategas sugeba sukurti nepaprastą atmosferą bei žaidimą „pagardinti“ tam tikrais prieskoniais.

REKLAMA

„Mes jo tikrai pasiilgsime. „La Liga“, jo netekdama, daug praranda, nes jis puikus konkurentas visiems. Tikrai nesu nusistatęs prieš jį. Mes tiesiog du nugalėtojai“, - kalbėjo brazilas.

„Jis yra vienas ambicingiausių trenerių pasaulyje, pridedantis žaidimui reikiamų prieskonių“, - liaupsių portugalui negailėjo D.Alvesas.

Spauda skelbia, kad po šio sezono J.Mourinho iš tiesų paliks „Real“ komandą bei grįš į Angliją treniruoti Londono „Chelsea“ klubo.

Neseniai strategas viešai pareiškė, kad jam pastaruoju metu niekaip nepavyksta sutarti su „karališkojo“ klubo vadovais, todėl tai tik dar labiau skatina specialistą palikti Ispaniją bei treniruoti kitą komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų