REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vokietijos sunkvežimių gamintojas „MAN Truck and Bus AG“ savo turo per Europą „Roadshow 2013“ metu aplankė ir Lietuvą. Savaitgalį Kačerginės Nemuno žiede šalies transporto įmonių atstovai išbandė naujausius „MAN“ vilkikų modelius bei gilinosi į „Euro 6“ variklių technologinius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Kuro sąnaudos ir patikimumas yra svarbiausi kriterijai šiandien besirenkant sunkvežimį savo verslui. Džiaugiamės, kad mūsų partneris Vakaruose visapusiškai tenkina šiuos klientų poreikius“, – teigia „MAN Truck and Bus AG“ įgalioto atstovo šalyje, UAB „Adampolis“ pardavimų vadovas Audrius Lukošius.

REKLAMA

Pirmą kartą „„MAN Truck and Bus AG“ organizuojamo turo per Europą metu, šalia Kauno esančiame Kačerginės Nemuno žiede Lietuvos transporto įmonių atstovus pasitiko net 13 naujausių visų modelių vilkikų, atskiros „Euro 6“ variklio bei išmetimo sistemos ekspozicijos.

Pasak UAB „Adampolis“ atstovo, nors sunkvežimiai su „Euro 6“ emisijos standartą atitinkančiais varikliais bus privalomi tik nuo kitų metų sausio 1 d., tačiau, tikėtina, kad jie Lietuvoje riedės dar šiemet.

REKLAMA
REKLAMA

„Tik vakar oficialiai pristatėme vilkikus Lietuvai, tad natūralu, kad ryt į gatves jie dar neišvažiuos. Bet jau yra užsimezgusių konstruktyvių pokalbių, tad gali būti, kad kelyje pirmuosius „Euro 6“ modelius pamatysime jau rudenį“, – sako Audrius Lukošius.

Vokietijos gamintojo „MAN Truck and Bus AG“ organizuojamas turas per Europą „Roadshow 2013“ startavo gegužės 8d. Estijos sostinėje Taline. Pervažiavęs per visą Rytų ir Centrinę Europą, birželio 4 d. „Roadshow 2013“ finišuos Slovėnijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų