REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aštuonioliktą pergalę Italijos elitinės futbolo lygos (Serie A) XXXVII turo rungtynėse iškovojo ir į šeštąją vietą pakilo Mariaus Stankevičiaus Romos "Lazio" (61 tšk.) komanda, sekmadienį namuose 2:0 (1:0) nugalėjusi svečiuose 3:1 (2:1) nugalėjusi keturioliktojoje pozicijoje likusią Genujos "Sampdoria" (39 tšk.) ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis vėl buvo tarp atsarginių žaidėjų, o įvarčius nugalėtojams pelnė Sergio Floccari (10 min.) ir Antonio Candreva (90+4 min. iš 11 m baudinio).

REKLAMA

Svečiai susitikimą baigė be pašalinto iš aikštės Renano (90+1 min.).

59-ąjį tašką iškovojo, tačiau į septintąją vietą smuktelėjo "AS Roma" vienuolikė, kurioje atsarginiu vartininku buvo Tomas Švedkauskas. "AS Roma" futbolininkai svečiuose susitikimą su trečiojoje pozicijoje esančiu "AC Milan" (69 tšk.) klubu baigė lygiosiomis 0:0.

Rungtynes abi komandos baigė nepilnų sudėčių - 40 minutę raudona kortelė buvo parodyta Sulley Muntariui ("AC Milan"), o susitikimo pabaigoje iš aikštės buvo pašalintas ir Francesco Tottis (90+2 min. - "AS Roma").

REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimties komandų turnyre pirmauja 29-ąjį čempionų titulą klubo istorijoje užsitikrinusi Turino "Juventus" (87 tšk.) vienuolikė, o sidabro medalius užsitikrino "Napoli" (78 tšk.) futbolininkai, savo aikštėje 2:1 (0:1) įveikę devynioliktojoje pozicijoje esančią "Siena" (30 taškų) ekipą.

Svečiai pirmavo po tikslaus Fabrizio Grillo (36 min.) smūgio, tačiau antrojo kėlinio viduryje Edinsonas Cavanis (73 min.) išlygino rezultatą, o pačioje susitikimo pabaigoje Marekas Hamsikas (90+3 min.) įmušė pergalingą įvartį.

Kitų sekmadienio rungtynių rezultatai:

"Parma" - "Bologna" 0:2 (0:1). 

Įvarčiai - Saphir Sliti Taider (6 min.), Davide Moscardelli (76 min.)

"Udinese" - Bergamo "Atalanta" 2:1 (1:1).

 "Udinese" - Antonio Di Natale (43 ir 52 min.); "Atalanta" - Guiseppe De Luca (10 min.)

"Genoa" - Milano "Inter" 0:0

"Fiorentina" - "Palermo" 1:0 (1:0)

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

Įvartis - Luca Toni (41 min.)

Veronos "Chievo" - "Torino" 1:1 (1:1)

"Chievo" - Cyril Thereau (10 min.); "Torino" - Alessio Cerci (20 min. iš 11 m baudinio)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų