REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JKLJS išplatino pranešimą dėl verslo paramos agentūrų „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“ vadovų kaitos.

REKLAMA
REKLAMA

„Jungtinės Karalystės lietuvių jaunimo sąjunga (JKLJS), reaguodama į Lietuvoje susiklosčiusią situaciją dėl viešųjų įstaigų „Versli Lietuva“ ir „Investuok Lietuvoje“ vadovų, siekia pažymėti, kad tai yra pavojingas pavydys, siunčiantis blogą žinią plačiai paplitusiai lietuvių diasporai.

REKLAMA

Paulius Lukauskas ir Milda Dargužaitė grįžo į Lietuvą sukaupę daugiametės darbo patirties didžiausiose tarptautinėse kompanijose. Būdami savo srities profesionalai jie atsisakė geresnių finansinių galimybių svetur ir ėmėsi dirbti Lietuvai. Per savo darbo laikotarpį šios dvi įstaigos subūrė puikias komandas ir paskatino nemažai jaunų profesionalų grįžti iš užsienio ir dirbti Lietuvoje.

VšĮ „Versli Lietuva“ ir VšĮ „Investuok Lietuva“ daromas darbas yra puikiai matomas tiek Lietuvoje gyvenančio jaunimo, tiek užsienyje gyvenančių lietuvių, vertinamas užsienio investuotojų. VšĮ „Versli Lietuva“ 2012 m. Tarptautinio Prekybos Centro organizuotoje konferencijoje buvo apdovanota kaip antra geriausia prekybą skatinanti organizacija pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Šios institucijos simbolizuoja valstybinio sektoriaus progresą, kur pritaikomos sėkmingos strategijos ir privataus sektoriaus metodai, taigi galėtų būt ne tik kelrodis ir toliau pritraukiant užsienyje studijuojantį ir dirbantį jaunimą grįžti dirbti Lietuvos labui, bet ir progreso modelis kitoms valstybinėms institucijoms.

Situacija, kai grįžusius į Lietuvą profesionalus, nepriklausančius jokiai politinei jėgai, nepateikiant konkrečių argumentų ar blogo darbo įrodymų, neatsižvelgiant į darbo rezultatus, siekiama pakeisti dėl politinių motyvų, yra visiškai nesuprantama ir netoleruotina. Tai ne tik neigiamai paveiks bendrą šalies valstybinio sektoriaus progresą, bet ir siųs blogą signalą užsienyje esančiam jaunimui, kuris nori grįžti į Lietuvą", rašoma išplatintame JKLJS valdybos pranešime.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų