REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Dar du žmonės mirė užsikrėtę nauju koronavirusu, panašiu į sukeliantį ūmų kvėpavimo takų sindromą (SARS), per protrūkį al Ahsos regione Saudo Arabijoje, sekmadienį pranešė sveikatos apsaugos ministro pavaduotojas visuomenės sveikatos reikalams.

REKLAMA
REKLAMA

Ministro pavaduotojas Ziadas Memishas (Ziadas Memišas) sakė, kad per tą naujausią protrūkį buvo patvirtinti 15 užsikrėtimo atvejų, o devyni iš tų pacientų mirė.

REKLAMA

Ši žinia buvo paskelbta, kai Prancūzijos sveikatos apsaugos pareigūnai anksčiau sekmadienį paskelbė, jog šalyje patvirtintas antrasis užsikrėtimo naujuoju virusu hCoV-EMC atvejis. Juo užsikrėtė žmogus, gulėję toje pačioje ligoninės palatoje su vyru, kuriam pirmajam šalyje buvo patvirtinta ši infekcija.

Tuo tarpu Pasaulinė sveikatos organizacija (PSO) sekmadienį perspėjo, kad naujasis koronavirusas, kuris, prieš paskelbiant naujausią pranešimą apie aukas buvo nusinešęs bent 18 žmonių gyvybių Saudo Arabijoje ir Europoje, tikriausiai gali būti perduodamas vieno žmogaus kitam.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų