REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Britanijos milijardierius B. Bransonas padirbėjo stiuardese dėl pralaimėtų lažybų

Raudonai dažytos lūpos, tinklinės kojinės ir aptemptas sijonas

 Didžiosios Britanijos milijardierius Richardas Bransonas (Ričardas Bransonas) sekmadienį padirbėjo oro bendrovės „AirAsia“ skrydžio palydove – vilkėdamas visą uniformą, nepraleidžiant nė tinklinių kojinių ir raudono aptempto sijono.

REKLAMA
REKLAMA

Šį vaidmenį iš Australijos Perto miesto į Malaizijos sostinę Kvala Lumpūrą skridusiame lėktuve verslo garsenybei teko atlikti dėl lažybų, kurias jis pralaimėjo Malaizijos ekonominės klasės skrydžių bendrovės įkūrėjui.

REKLAMA

Korporacijos „Virgin“ vadovas R.Bransonas ir „AirAsia“ vadovas Tony Fernandesas (Tonis Fernandesas) 2010 metais susilažino, kad tas, kurio „Formulės 1“ komanda po debiutinio sezono liks žemesnėje vietoje, padirbės stiuardese kitam priklausančioje oro bendrovėje.

Anuomet tos komandos vadinosi „Virgin“ ir „Lotus“. Britų magnato „Virgin“ po Konstruktorių taurės čempionato liko 12-oje vietoje – dviem vietomis žemiau nei „Lotus“. Tačiau R.Bransono pasirodymas stiuardesės vaidmenyje, numatytas 2011 metų pradžioje, buvo atidėtas, nes verslininkas susižeidė slidinėdamas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šį sekmadienį trauktis nebebuvo kur, ir R.Bransonui per penkias su puse valandos trukusį skrydį teko pilstyti kavą bei arbatą, dalyti patiekalus.

Nors R.Bransonas buvo pasilikęs nuo savo įvaizdžio neatsiejamą barzdą, kojas jis buvo nusiskutęs ir apsimovęs juodomis tinklinėmis pėdkelnėmis. Magnatas taip pat vilkėjo figūrą išryškinantį raudonos spalvos „AirAsia“uniforminį kostiumėlį; lūpas jis buvo pasidažęs ryškiai raudonai, o akis – tamsiais šešėliais.

Nuotraukose iš to skrydžio jis įamžintas besikalbantis su keleiviais ir patiekiantis maistą T.Fernandesui, kuris yra dirbęs R.Bransonui muzikos industrijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai man buvo tikrai pirmas kartas, bet patirtis man patiko, - sakė R.Bransonas, kurio žodžiai cituojami „AirAsia“ pareiškime. - Visuomet sakydavau, kad laikausi savo žodžio, ir džiaugiuosi, kad pagaliau tesėjau lažybų (pažadą)“.

R.Bransonas iš lėktuvo išlipo avėdamas raudonus plokščiapadžius batelius ir laukusiems žiniasklaidos atstovams pozavo su rankine.

T.Fernandesas sakė, kad R.Bransonas „AirAsia“ skrydžio palydovių egzaminą išlaikė „labai sėkmingai“.

„AirAsia“ dalį už bilietus į tą skrydį gautų pinigų skyrė vienam Australijos vaikų labdaros fondui.

REKLAMA

Vėliau po minėtų R.Bransono ir T.Fernandeso lažybų „Virgin“ komandą nusipirko „Marussia Motors“, o T.Fernandeso komanda buvo pervadinta į „Caterham“. 2012 metus abi šios komandos baigė nepelniusios taškų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų