REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiuo metu nepakartojamos auros gaubiamas italų automobilių gamintojas „Alfa Romeo“ negali pasigirti nei stulbinamais pardavimais, nei modelių gama – nuo konvejerio rieda keletas modelių, kuriuos pirkėjai (tiksliau pirkėjos) derina prie suknelės, rankinės ar kosmetikos spalvos. Paskutinis ambicingas „Alfa Romeo“ automobilis buvo prieš kelis metus ribota serija pagamintas „8C Competizione“, kuriame buvo naudojama „Maserati GranTurismo“ platforma ir V8 motoras. Na o dabar šios markės gerbėjams lieka tik laukti naujų vairavimo džiaugsmui sutvertų „Alfa Romeo“ pasirodymo.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, „Alfa Romeo“ žada gana greitai parodyti savo naujienas. Tai bus jau matytas „Alfa Romeo 4C” ir klasikinės komponuotės sportiškas automobilis, kurį italai gamins naudodami „Mazda MX-5“ pagrindą. Tai turėtų būti tikrai uždegantys, sportiški automobiliai. Tačiau abu jie bus gerokai kuklesni už „8C Competizione“. Žinoma, jų kaina bus gana patraukli, tai leis džiaugtis pardavimais, tačiau kompanijos ambicijas demonstruojančio flagmano rolės negali atlikti nė vienas iš jų. Tiesa, dar nėra aišku, ar „Fiat“ iš viso rizikuos, leisdamas „Alfa Romeo“ vėl švaistyti pinigus žengiant į garbingą, bet nelabai pelningą brangiųjų „GT“

REKLAMA

Tačiau, koks turėtų būti netolimos ateities „8C Competizione“ pasekėjas, galima paspėlioti. Savo užuominomis čia pasidalijo ne „Alfa Romeo“, o du šios markės entuziastai. Italai Florian J. Ir George M. dirba automobilių pramonėje, tad jų stilistinė didžiojo „Alfa Romeo“ kupe vizija atrodo visai brandžiai. Vyrukai savo kūrinį pavadino „6C Cuore Sportivo”.

„Alfa Romeo 6C Cuore Sportivo“ vizija – tai duoklė šios italų kompanijos praeities didžiųjų kupe šlovei. Tai šiuolaikiška improvizacija praėjusio amžiaus 30-ųjų „6C 2500 Sport Touring Berlinetta” ir praėjusio amžiaus vidurio „8C Competizione“ temomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų