REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Turino „Juventus“ klubas po ilgos pertraukos nesugebėjo iškovoti pergalės Italijos „Serie A“ čempionate. Šeštadienio vakarą trenerio Antonio Conte auklėtiniai savų žiūrovų akivaizdoje neįveikė lygos vidutinioko „Cagliari“, su kuriuo sužaidė lygiosiomis 1-1.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo pat susitikimo pradžios šeimininkai darė klaidas gynyboje, todėl nenuostabu, kad 13 minutę į jų vartus krito įvartis. Po rezultatyvaus Luca Rossettini perdavimo įvartį į turiniečių vartus įmušė Victoras Ibarbo.

REKLAMA

Po „šalto dušo“ įvartį praleidusi „Juve“ stengėsi atsitiesti ir rezultatą išlyginti, bet svečiai kantriai gynėsi ir po pirmų 45 minučių išsaugojo turimą persvarą.

Antroje rungtynių pusėje komandoms sužaidus 16 minučių įvartis krito ir į „Cagliari“ ekipos vartus. Arturo Vidalis atliko puikų perdavimą Mirko Vučiničiui, o šis tiksliu smūgiu atstatė susitikime pusiausvyrą.

Mačo pabaigoje „Juventus“ turėjo progų išplėšti pergalę ir tris taškus, bet svečiai daugiau įvarčių į savus vartus nepraleido ir su šalies čempionais sužaidė lygiosiomis 1-1.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių buvo surengta iškilminga ceremonija, kurios metu Turino komandos futbolininkai iškėlė lygos trofėjų į viršų. „Juventus“ šį titulą laimi jau antrus metus iš eilės.

 

  • Rezultatai:
  • „Juventus“ 1 – 1 „Cagliari“
  • 13‘ [0 – 1] Victor Ibarbo
  • 61‘ [1 – 1] Mirko Vučinič

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų