REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Molėtų rajono Alantos seniūnijos Naujasėdžio kaimo gyventojas Aurelijus Miškinis bus teisiamas už žinomos šio krašto šviesuolės Elvyros Nijolės Satkūnaitės nužudymą.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminio tyrimo metu policijos tyrėjų surinktais duomenimis įtariama, kad praėjusiųjų metų liepos 12-sios vakarą A.Miškinis įsibrovė į Alantos dvaro bibliotekos patalpas ir ten žiauriai nužudė šią Naujasėdžio kaimo gyventoją.

REKLAMA

60-metė moteris buvo mušama, keletą kartu smaugiama. Patalpose pareigūnai aptiko grumtynių pėdsakų.

Tyrimo metu pasitvirtino ir pagrindinė nusikaltimo versija - Alantos dvaro bibliotekos vedėja buvo užpulta siekiant apiplėšti.

Pasak Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroro Liutauro Rudzevičiaus, policijos pareigūnai po paros tyrimo greitai nustatė įtariamąjį ir jo namuose rado nužudytosios banko kortelę, fotoaparatą, mobiliojo ryšio telefoną. Per kratą buvo rasti ir keturi maišeliai su narkotikais, kuriuos įtariamasis įsigijo iki moters nužudymo.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnų teigimu, A.Miškinis prisipažino nužudęs Alantos dvaro bibliotekos vedėją.

Iš nužudytosios E.Satkūnaitės banko sąskaitos buvo nuimta daugiau nei 2 tūkstančiai litų.

24 metų A.Miškinis dirbo vienoje akcinėje bendrovėje medienos apdirbėju, gyveno kartu su motina, kuriai iš Alantos dvaro bibliotekos parnešdavo skirtos Naujasėdžio kaimui labdaros.

Molėtų rajono gyventojui pareikšti įtarimai dėl bejėgiškos būklės žmogaus nužudymo iš savanaudiškų paskatų, jo apiplėšimo, nužudytosios banko kortelės neteisėto disponavimo,

sukčiavimo ir neteisėtų narkotikų laikymo.

Nužudytosios E.N.Satkūnaitės giminės yra pareiškusios beveik 211 tūkstančių litų civilinį ieškinį kaltinamajam A.Miškiniui. Bylą nagrinės Vilniaus apygardos teismas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų