REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gelzenkircheno „Schalke“ klubas po ilgų mąstymų nusprendė kas vadovaus komandai kitame sezone. „Schalke“ nusprendė trenerio poste palikti Jensą Kellerį ir su juo pasirašė sutartį iki 2015 metų vasaros.

REKLAMA
REKLAMA

J.Kelleris laikinuoju ekipos strategu buvo paskirtas 2012 metų gruodį, kuomet atleistas buvo Huubas Stevensas. 42 metų treneris puikiai tvarkėsi su savo pareigomis ir dabar „Schalke“ neužims žemesnės nei 4 vietos.

REKLAMA

Nepaisant pagerėjusio „Schalke“ žaidimo, spauda vis siejo Gelzenkircheno komanda su naujais treneriais. Tačiau dabar tapo aišku, kad „Schalke“ suteiks šansą J.Kelleriui.

„Gruodį Jensas priėmė labai sudėtingą iššūkį, bet su juo susitvarkė. Komanda ir vėl žaidžia stabiliai ir tai atspindi rezultatai“, - kalbėjo „Schalke“ generalinis direktorius Horstas Heldtas.

„Mes esame įtikinti jo darbu. Paskutinius mėnesius klubui dėl traumų negalėjo padėti keletas svarbių žaidėjų, tačiau treneris puikiai su tuo susitvarkė. Jensas priėmė puikių sprendimų ir mes tikime jo galimybėmis“, - užbaigė H.Heldtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų