REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Raudonoji Dalia“ – taip vadinasi knyga apie prezidentę D. Grybauskaitę

R.Janutienė sako,kad knyga nebus panaši į ankstesnes, rašytas apie prezidentę (papildyta 20.53)

Žurnalistė Rūta Janutienė praneša, kad jau pasirodė jos knyga apie prezidentę Dalią Grybauskaitę. Ją rašyti R. Janutienė ėmėsi po to, kai iš TV-3 eterio paslaptingai dingo išreklamuota laida apie šalies vadovės biografijos baltąsias dėmes, o netrukus ji pati apskritai buvo pašalinta iš minėtos televizijos eterio.

REKLAMA
REKLAMA

„Na štai, pagaliau visiškai šviežia tiesiai iš spaustuvės šaltibarščių spalvos knygelė“, - savo socialinio tinklalapio Facebook paskyroje rašo R. Janutienė.

REKLAMA

Dvi knygas apie prezidentę D. Grybauskaitę jau yra parašęs politologas Lauras Bielinis, tačiau R. Janutienės kūrinys, kaip tikimasi, bus kitoks.

(Papildyta 20.53) Pati autorė R. Janutienė portalui balsas.lt šeštadienį sakė, kad, kitaip nei analitikas L. Bielinis, neketino stipriai gilintis į D. Grybauskaitės tekstų analizę.

„Mat nelabai yra tų tekstų ir jie labai jau trumpi. Knygoje apie 70 proc. sudaro nemalonūs klausimai apie praeitį, tačiau likusi dalis skiriama ir dabarties aktualijoms“, - sakė žurnalistė. Knygos tiražas – 3 000 egzempliorių, apimtis – 272 puslapiai.  

Taip pat skaitykite:

R. Janutienė Balsas.lt vaizdo konferencijoje: man D. Grybauskaitė yra „X“ (video)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų