REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sicilijoje karo policija rado dviejų Italijos ir Kanados nusikalstamų grupuočių narių, įtariamų užsiėmus narkotikų kontrabanda, sudegintus palaikus.

Sicilijoje karo policija rado dviejų Italijos ir Kanados nusikalstamų grupuočių narių, įtariamų užsiėmus narkotikų kontrabanda, sudegintus palaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad aukos priklausė mafijos grupuotei ir užsiėmė narkotikų gabenimu į Kanadą. Šie du asmenys taip pat buvo ieškomi per Italijos policijos reidą, kurio metu buvo susemtas 21 įtariamas mafijos narys.

REKLAMA

Trečiadienį viename šiukšlyne rasti nužudytųjų kūnai priklauso 57 metų Juanui Ramonui Fernandezui (Chuanui Raminui Fernandesui), kuris turėjo pravardę „Joe Bravo“ (Džo Bravas), ir 36 metų Fernando Pimenteliui (Fernandui Pimenteliui), sakoma ketvirtadienį paskelbtame karabinierių pranešime.

Jie įtariami gabenę heroiną ir oksikodoną iš Sicilijos į Kanadą bei priklausę mafijos klanui, kurio centras yra Bagerijos miestas netoli Palermo. Tas klanas buvo trečiadienį surengtos Italijos ir Kanados policijos bendros operacijos „Argo“ taikinys.

REKLAMA
REKLAMA

Ant abiejų lavonų rasta apie 30 šautinių žaizdų.

Karabinieriai nurodė, kad Bagerijoje gimę „mafijos garbės nariai" broliai Scaduto (Skadutai) jau yra suimti kaip įtariamieji dėl minėtų dviejų asmenų nužudymo. Pasak pareigūnų, ieškoma kitų įtariamųjų šioje byloje.

Policijos nuomone, įsakymas nužudyti J.R.Fernandezą ir F.Pimentelį buvo gautas iš Kanados ir šis incidentas susijęs su dviejų Kanadoje veikiančių mafijos klanų lyderių karu: Vito Rizzuto (Vito Ricuto) mafijos šeima yra surėmusi ragus su nauja maištinga grupuote, vadovaujama kvebekiečio Raynaldo Desjardino (Reinaldo Desžardeno).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J.R.Fernandezas, kuris, kaip įtariama, priklausė Toronte veikiančiai V.Rizzuto grupuotei, buvo deportuotas iš Kanados ir persikėlė į Bageriją, kai atliko 10 metų laisvės atėmimo bausmę už reketą, narkotikų kontrabandą ir neteisėtą šaunamųjų ginklų laikymą.

F.Pimentelis taip pat buvo įsitraukęs į organizuotą nusikalstamumą Toronte ir atvyko į Siciliją kovą.

Jų kūnai buvo rasti netoli vieno ūkinio pastato prie Kasteldačijos miestelio Bagerijos apylinkėse.

Kaip praneša naujienų agentūra ANSA, policija apie tuos lavonus buvo informuota telefonu žmogaus, kuris neatskleidė savo vardo.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų