REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sezoną spėjusius atidaryti motociklininkus į gegužės 10-12 dienomis, „Litexpo“ parodų centre vykstančią tryliktąją automobilių, automechanikos, ir laisvalaikio transporto parodą „ALT 2013“ trauks motociklų ir jiems skirtų aksesuarų premjeros.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausius motociklų gerbėjus pritrauks sportinių motociklų gamintojo „KTM-Sportmotorcycle AG“ atstovai – bendrovė „Motoshop“. Parodos metu čia lankytojams bus pristatytas šio austrų motociklo gamintojo flagmanas, bene didžiausia šių metų motociklų pasaulio naujiena – didysis kelioninis enduro tipo motociklas „KTM 1190 Adventure“. Čia pat lankytojai galės susipažinti ir su nauja, į jaunimą orientuota „KTM Duke“ serija.

REKLAMA

Be abejo, nebus apsieita ir be sportinių motociklų. Ekspozicijoje – visa gama „KTM“ lenktyninių bekelės motociklų, kurių balne finišo link skrieja tiek pasaulio, tiek Lietuvos motokroso bei enduro lenktynių serijų nugalėtojai. Parodoje bus ir kuklesnių dviračių savaeigių transporto priemonių variantų. Tai – stilingi ir ekonomiški „Mosca“ motoroleriai. Įdomus faktas – šis prekės ženklas yra lietuviškas. Motoroleriai gaminami Kinijoje, pagal specialų „Motoshop“ užsakymą. Skelbiama, kad jie pasižymi itin aukšta kokybe.

REKLAMA
REKLAMA

„ALT 2013“ lankytojai galės apžiūrėti ne tik stovinčius motociklus. Įvairius triukus visas tris parodos dienas lauko aikštelėje rodys moto kaskadininkai. Tokiu šou Virginijaus Žukausko motociklų vairavimo mokykla kvies vairuotojus nuo keturių ratų peršokti ant dviejų.

„Motomanai“ pažers galybę motociklams skirtų aksesuarų, o kai kurie iš jų turėtų pasirodyti vertingi ir automobilių vairuotojams. Pagrindinė naujiena jų stende – „Qstarz Lap Timer“. Tai GPS principu veikiantis prietaisas, matuojantis įvairius lenktynininkams aktualius parametrus: tokius kaip rato laiką, momentinį greitį, poziciją trasoje ar pagreitį. Atstovai skelbia, kad šis prietaisas pritaikytas visiems lenktynių tipams. Galiausiai, „Motomanai“ pristatys visą šūsnį ekstremaliam vairavimui fiksuoti skirtų kamerų – proga įsiamžinti nuotykius trasoje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų