REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo gynėjas Sergio Ramosas teigia, kad komandoje visi turi nustoti ginčytis vieni su kitais, nes nuolatinės rietenos tikrai nepadės prieš kitą savaitę vyksiantį Ispanijos taurės („Copa del Rey“) finalą prieš Madrido „Atlético“.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai nesutarimų „Real“ komandoje kyla tarp žaidėjų ir trenerio José Mourinho. Strategas vietoj vartininko Ikero Casillaso vartus patiki saugoti sausį atvykusiam Diego Lópezui, o tuo nepasitenkinimą reiškia žaidėjai, kuriems treneris nepagaili aštrių žodžių.

REKLAMA

„Manau, kad jau atėjo laikas visiems nustoti pyktis. Turime nustoti ginčytis dėl Ikero, Pepe, Mourinho ir taip toliau. Prieš taurės finalą turime būti vieningi. Užteks kiekvienam mąstyti apie savo ego ir susitelkti į finalą, o po jo galėsim spręsti tokius klausimus“, - teigė S.Ramosas.

Ispanijos taurės finalas vyks gegužės 17 dieną Madrido „Santiago Bernabéu“ stadione („Real“ klubo namų aikštėje“). Paskutinį kartą šios komandos taurės finale susitiko 1992 metais. Tada „Atlético“ futbolininkai įveikė „Los Blancos“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų