REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Savaitės pradžioje socialiniame tinklalapyje „Facebook“ vienas žinomiausių Lietuvos dizainerių Aleksandras Pogrebnojus išrėžė savo nuomonę apie dažnai įvairiuose vakarėliuose besirodančia Asta Valentaite ir jos draugus: „Aš suprantu kad šis puikus šaldytos fake Holyvudo gražuolės ir blogos Tom Ford kopijos tendemas sukurtas turtingoms tetoms miglą pūsti ir pinigingų princų ieškoti…“ (kalba netaisyta)

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu dizaineriui skolingas neliko ir vienas geriausių A. Valentaitės draugų, stilistas Mantas Petruškevičius: „Pogrebnojau baik sildytis kitu sloves spinduliuose;) ir beje ka kalbeti juk uz Jus Aleksandrai tai tikrai kalba Jusu nuveikti darbai...tik beda - kokie?“

REKLAMA

Ketvirtadienio vakarą užsukęs į garsaus mados ženklo „Lacoste“ atidarymo vakarėlį, surengtą viename sostinės prekybos centre, mėgaudamasis fotografų dėmesio, išgirdo ir žurnalistų klausimą apie socialiniuose tinkluose kilusį konfliktą: „Pogrebnojus? Aš tokio nepažįstu. Žinau dizainerę Vidą Simanavičiūtę, bet Pogrebnojus... Nežinau tokio dizainerio“, - atsainiai mestelėjo M. Petruškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų