REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgametis Ispanijos „Barcelona“ komandos gynėjas Carlesas Puyolis suskubo paneigti spaudoje pasirodžiusius pranešimus, esą jis po sezono yra pasirengęs sukirsti rankomis su „Milan“ klubo vadovais bei persikelti rungtyniauti į Italiją.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiąją šio sezono dalį 35 metų veteranas gydėsi traumas. Ne paslaptis, kad pastaraisiais metais būtent traumos yra pagrindinė futbolininko problema, kurią katalonui išspręsti darosi vis sudėtingiau.

REKLAMA

„Spaudoje pasirodžiusi visa informacija – visiškas melas. Joks Italijos klubas su manimi nesusisiekė, o jei ir susisiektų, veikiausiai pasiūlymo atsisakyčiau“, - kalbėjo katalonų komandos veteranas.

„Dabar esu susikoncentravęs tik ties reabilitacija. Noriu kuo greičiau išgyti ir susigrąžinti prarastą sportinę formą. Kitam sezonui noriu būti visiškai pasiruošęs“, - sakė C.Puyolis.

Šį sezoną C.Puyolis viso labo sužaidė tik 22 rungtynes, per kurias sugebėjo pasižymėti du kartus. Praėjusį sezoną gynėjas aikštėje atliko dvigubai daugiau pasirodymų.

Pastaraisiais metais traumos gerokai pristabdė futbolininko karjerą Ispanijos futbolo rinktinėje. Per pastaruosius trejus metus Carlesas sužaidė vos šešerias rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų