REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sezoną puikų žaidimą demonstruojanti Madrido „Atletico“ ekipa ketina svarstyti galimybę į savo gretas prisivilioti Anglijos „Liverpool“ klubo puolėją Luisą Suarezą. Pastarasis jau kurį laiką nerungtyniavo UEFA Čempionų lygoje, todėl Ispanijos komandos pasiūlymas suteiktų futbolininkui galimybę varžytis prestižiškiausiame Europos turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, „Atletico“ ekipos vyriausiasis treneris Diego Simeone pareiškė, jog kol kas Ispanijos sostinės klubas konkretaus sprendimo dar nepriėmė. Galimybę įsigyti urugvajietį Madrido komanda svarstys tik pasibaigus sezonui.

REKLAMA

„Apie jį negaliu pasakyti nieko blogo. Jis nepaprastas, bet mums dar liko keletas rungtynių, todėl dabar didžiausią dėmesį privalome skirti joms, - kalbėjo treneris. – Žinoma, šį sprendimą svarstysime ir priimsime tinkamiausią sprendimą“.

Strategas paklaustas, ar šį sezoną labiausiai prie komandos sėkmės prisidėjo Londono „Chelsea“ klubui priklausantis vartininkas Thibautas Courtoisas, sakė: „Tai ne vien tik jo nuopelnas. Sunkiai dirbo visa komanda. Jis tik vaikas, kuris nori tobulėti. Jis turi labai didelį potencialą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, Thibautas nusipelno nuopelnų, bet visa tai jis pasiekė komandos draugų pagalba. Kai mūsų gynėjai tinkamai nusiteikia rungtynėms, tuomet lengviau pasidaro ir vartininkui. Džiaugiamės, kad šį sezoną buvome ir esame konkurencingi“.

„Mūsų pagrindinis tikslas – Čempionų lyga. Norime išlikti trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje, kad nereikėtų žaisti jokių kvalifikacinių rungtynių. Tiesioginis kelialapis į grupių etapą būtų idealiausias variantas“, - teigė D.Simeone.

Jei šįvakar „Atletico“ išvykoje įveiks Vigo „Celta“ vienuolikę, trenerio D.Simeone auklėtiniai „La Liga“ pirmenybių turnyrinėje lentelėje užsitikrins trečiąją poziciją bei tiesioginį kelialapį į Čempionų lygos grupių etapą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų