REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Volkswagen“ naują „Golf“ apginklavo 503 AG varikliu

Stebėkite „Worthersee“ festivalį gyvai

Šiandien Austrijoje prasidėjo tradicinis „Worthersee” festivalis. Tai visos „VW“ grupės automobilių mėgėjų meka. Čia suvažiuoja šimtai perdirbtų ir išdailintų, „Volkswagen“, „Audi“, „Seat“ ir „Škoda“ automobilių. Savo koncepcines vizijas festivalyje pristato ir gamintojai.

REKLAMA
REKLAMA

Štai „Volkswagen“ festivalyje pristatys ultimatyvų koncepcinį „Golf GTI“, kurio ratus suks net 503 AG V6 su dviem turbinomis. Trilitrio motoro sukimo momentas sieks net 560 Nm., automobilis aprūpintas visų ratų pavara. Teigiama, kad koncepcinio automobilio maksimalus greitis sieks 300 kilometrų per valandą, o įsibėgėjimui iki 100 km/val greičio tereikės 3,9 sek.

REKLAMA

Žinoma, tai tik konceptas. Bet gali būti, kad ką nors panašaus „Volkswagen“ pasiūlys jubiliejiniame „GTI“ modelyje, kuris bus ruošiamas „Golf GTI“ keturiasdešimtmečiui.

Ir dar šiek tiek apie „Worthersee“ festivalį. Jei norite užmesti akį į tai, kad dedasi festivalio teritorijoje, jums nebūtina skristi į Austriją. Paganyti akis galite ir stebėdami interneto kamerų fiksuojamą veiksmą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų