REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtą kartą nugalėjo „Lietuvos rytą“ ir tapo LKL čempionais. Po laimėto finalo „Žalgirio“ puolėjas Kšyštofas Lavrinovičius sakė, kad pergalei švęsti laiko nebus.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai geras jausmas, buvau Italijos čempionatas, Eurolygos čempionas, oi.. koks tik aš nebuvau čempionas, bet Lietuvos dar nebuvau. Tai pirmas kartas. Čempioniškas jausmas. Labai sunkiai dirbome aštuonis mėnesius ir mūsų komanda labai daug atidavė ir nusipelnėme šių žiedų. Norėtųsi baigti sezoną, bet laukia dar daug kovų. Pasistengsime VTB lygoje nužengti kuo toliau. Nėra laiko švęsti, nors ir norėtųsi. Emociškai pašvęsim kartu su broliu, bet sėsti prie stalo ir švęsti tris paras nėra laiko“.

REKLAMA

Tuo tarpu Darjušas Lavrinovičius neabejojo, kad pergalę tikrai atšvęs: „Ačiū už palaikymą: ačiū žaidėjams, klubui už palaikymą sunkiu metu. Visiems, kas esate klube – labai ačiū, nes visi yra atsidavę „Žalgiriui“ ir stengiasi. Dabar eisiu švęsti. Mes visą sezoną dirbome dėl šios akimirkos, būtų netikėta, jeigu nešvęstume. Linkiu jums visiems atšvęsti."

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų