REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meksiko didmiesčio priemiestyje Ekatepeke antradienį anksti rytą greitkelyje sprogus benzino autocisternai, žuvo mažiausiai 19 žmonių, sužeista apie trys dešimtys, nurodė Meksiko valstijos piliečių saugos departamentas.

REKLAMA
REKLAMA

Gyventojai puolė gelbėti nelaimės ištiktus žmones.

Pareigūnų nuomone, aukų skaičius gali didėti, nes dar tebetikrinami sostinės regiono šiaurinėje dalyje sudegę automobiliai ir netoli greitkelio esantys apgriauti namai. Per televiziją rodytos priešaušrio tamsoje virš namų kylančios liepsnos.

REKLAMA

Pareigūnai dar nepranešė, dėl ko kilo sprogimas.

"Mes tik traukėme sudegusius žmones, gesinome degančius namus, bet tikrai nežinome, kas atsitiko", - sakė netoliese gyvenantis Rogelio Martinezas (Rochelijus Martinesas).

Gelbėtojai nešė žuvusius iš jų namų, kai kurie sudegė savo lovose. Agentūros "Associated Press" žurnalistas pasakojo matęs, kaip gelbėtojai iš vieno namo išneša tris baltomis paklodėmis uždengtus lavonus.

Didžiulis autocisternos gabalas, sprogimo bangos buvo išmestas į orą ir nukrito ant vieno namo sienos viršaus ir šalia stovėjusių automobilių.

REKLAMA
REKLAMA

Sprogimo vieta nusėta apdegusių nuolaužų.

Vienas keleivinis mikroautobusas visiškai sudegęs stovi parėmęs vienos iš daugelio pakelės lūšnų sieną.

Į nelaimės vietą atskubėjo šimtai policininkų, greitosios pagalbos medikų, karių ir ugniagesių po sprogimo, kuris nugriaudėjo apie 5 val. ryto, išmesdamas į dangų milžinišką dūmų debesį.

Sprogo dviguba autocisterna - vienas vilkikas traukė dvi cisternas. Vairuotojas, kuris per sprogimą buvo sužeistas ir gydomas ligoninėje, ir saugojamas policijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų