REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho nusprendė atsakyti į komandos gynėjo Pepe komentarus apie jo nerodomą pagarbą vartininkui Ikerui Casillasui.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad Pepe, po sunkių 4-3 laimėtų rungtynių prieš „Valladolid“ klubą, pareiškė, kad J. Mourinho turėtų I. Casillasui rodyti daugiau pagarbos. Visgi J. Mourinho mano, kad taip Pepe nori nukreipti visų dėmesį nuo savęs ir savo problemų.

REKLAMA

„Pepe komentarai? Labai lengva išanalizuoti ką jis pasakė. Pepe turi problemą ir jos vardas Raphaelis Varane“, - kalbėjo „Real“ strategas. „31 metų žaidėjas prarado savo vietą 19-mečiui futbolininkui. Tai gyvenimo dėsnis. Tačiau kas turėjo drąsos išleisti Varane į aikštelę? Tai buvau aš“, - tęsė portugalas.

 

J. Mourinho taip pat dar kartą paaiškino, kodėl jis nori, kad vartus gintų Diego Lopezas, o ne I. Casillasas. Treneris paneigė, kad jis taip elgiasi dėl asmeninių nesutarimų su I. Casillasu.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip vartininkas, man Diego Lopezas patinka labiau nei Ikeras Casillasas. Tai ne asmeninis sprendimas. Tarp manęs ir Ikero nėra jokių nesutarimų. Man patinka vartininkai, kurie gerai žaidžia kojomis, kurie sugeba perimti aštrius perdavimus. Ikeras puikiai gina vartus, bet aš renkuosi kitą vartininko žaidimo stilių“, - užbaigė J.Mourinho.

Šiandien spaudoje pasirodė gandų, kad J.Mourinho apsisprendė atsiriboti nuo žaidėjų ir su jais bendrauti tik techniniais klausimais. Manoma, kad taip strategas daro jau nuo pralaimėjimo Dortmundo „Borussia“ klubui.

Taigi tai dar labiau paskatina kalbas, kad J.Mourinho vasarą paliks Madridą ir tikriausiai grįš į Londono „Chelsea“ klubą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų