REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi pažangiausią savo namų kino teatro sistemą „BH9530TW“. 9.1 kanalo, 1460 vatų sistema atkuria kino teatrams prilystantį erdvinį garsą ir tarnauja kaip pramogų centras – vartotojai gali jungtis prie „Smart TV“ funkcijos televizoriuose, belaidžiu ryšiu perkelti turinį iš išorinių mobiliųjų įrenginių, teigiama LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujoji sistema turi standartinei 5.1 kanalo sistemai būdingą garsiakalbių skaičių – keturis. Jie skleidžia garsą įvairiomis kryptimis visoje patalpoje ir sukuria 3D erdvinio garso efektus. Be to, atsižvelgdama į garso šaltinį naujoji namų kino sistema subalansuoja garso lygį patalpoje.

REKLAMA

Gamintojų teigimu, garsiakalbiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos. Jų membranai naudojamas aramidinis pluoštas, kuris suteikia plonumo, stiprumo, atsparumo karščiui. Dėl ti membrana praleidžia platų garso spektrą ir išlaiko beveik nulinį garso iškraipymą. Aramidinis pluoštas yra gerai žinomas dėl tamprumo ir tvirtumo – jis naudojamas neperšaunamų liemenių, žolės riedulio lazdų gamybai.

Pasak LG atstovų, „BH9530TW“ tarnauja ir kaip garso sistema, ir kaip pramogų centras. Jame pritaikyta „Miracast“ technologija, kuri, veikdama NFC ryšio pagrindu, leidžia perduoti turinį iš išmaniųjų telefonų ar kitų išorinių įrenginių į televizorių. „BH9530TW“ leidžia jungtis prie „Smart TV“, naršyti internete, jungtis prie „LG Cloud“ ir kelti turinį iš duomenų saugyklų internete. Be to, garso sistema suderinta tiek su „Android“, tiek su „Apple“ programinę įrangą turinčiais gaminiais.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoji sistema geba konvertuoti 2D turinį į 3D. Pavyzdžiui, prisijungus prie „Ultra HD“ televizoriaus, įprastos raiškos turinys pakeliamas iki „Ultra HD“ (3840 x 2160 taškų).

Skelbiama, kad vartotojai gali lengvai valdyti sistemą, naviguoti po užduočių langus. Dėl patogumo sistemoje integruotos USB jungtys kompiuterio pelei ar klaviatūrai. „BH9530TW“ siūlo „Private Sound Mode“ režimą, kuris pritaikytas žiūrėti televizorių vėlyvu metu. Garsas belaidžiu ryšiu nukreipiamas tiesiogiai į išmanųjį telefoną, taip užtikrinant, kad kiti šeimos nariai ramiai miegos, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų