REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus sezonui Ispanijos „La Liga“ pirmenybių lyderė „Barcelona“ ketina ieškoti naujo vartų sargo. Tokie pranešimai spaudoje pasirodė ne be priežasties, kadangi praėjusį mėnesį dabartinis katalonų ekipos vartininkas Victoras Valdesas išreiškė norą pakeisti darbovietę ir galbūt persikelti į Angliją.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad pagrindinis kandidatas tapti naujuoju Barselonos miesto ekipos vartų sargu yra „Liverpool“ klubo vartininkas Pepe Reina, kuris taip pat po sezono ketina palikti savo dabartinę komandą.

REKLAMA

Tiesa, 30 metų ispanas iki šiol su savo tėvynės ekipomis nebuvo siejamas. Spauda mirgėjo pranešimais, esą vartininkas liks Anglijoje ir sustiprins kurį nors kitą „Premier“ lygos klubą.

Neoficialiais duomenimis, „Barcelona“ už ispaną yra pasiruošusi pakloti iki 20 milijonų eurų bei pasirašyti ilgalaikę sutartį. Dabartinis P.Reinos ir „Liverpool“ komandos kontraktas galioja iki 2016 metų vasaros.

Remiantis spaudos pranešimais, P.Reina panoro palikti „Liverpool“, kadangi „raudoniesiems“ jau kurį laiką nepavyksta iškovoti vietos UEFA Čempionų lygoje. Nuolatinė trenerių rotacija neleidžia komandai demonstruoti stabilaus žaidimo, todėl tai atsiliepia rezultatams.

Patyręs vartininkas „Liverpool“ komandos spalvas gina jau aštuntą sezoną. 2005 metų vasarą vartų sargas į Angliją persikėlė iš „Villareal“ klubo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų