REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Airijos lietuvių bendruomenę sukrėtusiame drastiškame gaujų kare aiškėja naujos detalės – nuo žudikų kulkų Dubline kritęs Gintaras Želvys, anot portalo balsas.lt šaltinių, yra šiuo metu Lukiškėse kalinamo ir dėl senų nusikaltimų teisiamo Kauno kriminalinio pasaulio veterano Henriko Daktaro, pravarde Henytė, sūnėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigė savo tapatybės nenorėjęs atskleisti šaltinis, praėjusią savaitę nušautas Gincioro pravarde garsėjęs G. Želvys galbūt buvo Henytės pusseserės sūnus.

REKLAMA

Nusikalstamo pasaulio tendencijas analizuojantys ekspertai sakė, kad tokie dramatiški įvykiai tik galutinai patvirtina, jog netrukus teismo verdiktą išgirsiančio Kauno Daktarų gaujos ir paties H. Daktaro įtaka žlugo ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniu mastu veikiančių kriminalinių veikėjų terpėje.

Balsas.lt primena, kad trečiadienio rytą Airijos sostinės Dublino gatve su žmona einantis G. Želvys buvo sušaudytas kelių vyrų, kurie privažiavo automobiliu „Audi A3”. Iškart po nusikaltimo policija pradėjo aktyvias minėto automobilio paieškas, tačiau konkrečių žinių apie tai nepranešama. Manoma, kad prieš kelerius metus Airijoje apsigyvenusį vyrą pražudė konfliktas dėl dėvėtų drabužių verslo.

Airija – šalis, kurioje bene dažniausiai vyksta konfliktai ir ginkluoti susirėmimai tarp šioje valstybėje nusikalstamą veiklą plėtojančių banditų iš Lietuvos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų