REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už vyro išprievartavimą areštuotas Anglijos parlamento vicepirmininkas

N.Evansas: kaltinimus išgalvojo „du vienas kitam gerai pažįstami žmonės" (papildyta 14:59)

Anglijos įstatymų leidybos institucijos – Bendruomenių rūmų vicepirmininkas suimtas įtariant jį užpuolimu ir vyro išprievartavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Konservatorių partijai atstovaujantis 55-rių metų Nigelas Evansas, aktyvus seksualinių mažumų teisių gynėjas, sulaikytas savo namuose šeštadienį vakare už nusikaltimą, kuris galėjo įvykti 2009 - 2013 metais.

REKLAMA

Atsakingas pareigūnas paleistas už užstatą, praneša „Sky News“.  

Britų parlamentaras neigia įtarimus išžaginimu

 Įtakingas britų Konservatorių partijos politikas, Bendruomenių Rūmų pirmininko pavaduotojas Nigelas Evansas (Naidželas Evansas) tvirtina, kad jam metami kaltinimai išžaginimu ir seksualiniu užpuolimu yra „visiškai neteisingi“.

N.Evansas, kuris parlamente dirba jau du dešimtmečius, tvirtina, kad tuos kaltinimus išgalvojo „du vienas kitam gerai pažįstami žmonės“, kuriuos jis iki pastarojo meto laikęs draugais. Su vienu iš jų jis praėjusią savaitę net bendravęs.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį paskelbtame trumpame N.Evanso pareiškime sakoma, kad „tie skundai yra visiškai neteisingi“ ir kad jis „negali suprasti, kodėl jie buvo pateikti“.

N.Evansas, kuris yra iš Lankašyro Šiaurės vakarų Anglijoje, 2010 metų birželį buvo išrinktas vienu iš trijų Bendruomenių Rūmų pirmininko pavaduotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų