REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant vasarai prasideda sezoninių darbų paieška. daugelis studentų gilins praktines žinias darbo kabinetuose ir vasaros pramogas stebės pro nykius biurų langus. kiti užpildys laisvas vietas gausiame prastai apmokamų sezoninių darbų sąraše.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų Jungtinės Karalystės gyventojui Sebui Smithui ši vasara bus išskirtinė. Vaikinas įveikė 2 tūkst. konkurentų ir gavo laikiną svajonių darbą, rašo „The Times“. Mainais už 20 tūkst. svarų sterlingų metinį atlyginimą S. Smithui teks bandyti ir vertinti pramogų parkų tinklo „Splash World“ vandens čiuožyklas.

REKLAMA

Pretendentams į vandens čiuožyklų bandytojo poziciją buvo keliami netradiciniai reikalavimai: beprotiška meilė vandens pramogoms, noras keliauti ir gera nuotaika. Vaikinas sužavėjo konkurso organizatorius nuoširdžiu vaizdo siužetu, buvo pakviestas į atranką ir penkių žvaigždučių viešbutyje Hurgados kurorte pergalingai baigė finalinį atrankos etapą.

Laimingasis britas per vasaros atostogas lankysis tokiose šalyse kaip Egiptas, Jamaika, Turkija bei Ispanija ir savo įspūdžius pateiks socialiniuose tinkluose. Lydso universiteto technologijų dizaino studentui teks vertinti pramogas vandens parkuose atsižvelgiant į tokius kriterijus, kaip adrenalino kiekis ir purslų lygis.

REKLAMA
REKLAMA

Per šešis mėnesius S. Smithas aplankys dvidešimt kurortų, o darbdaviai padengs kelionių išlaidas. Baigiantis darbo sutarčiai vaikino lauks papildomas atlygis – vienos savaitės trukmės atostogos dviems asmenims airių bendrovės „First Choise“ valdomame kurorte. Visas poilsio išlaidas padengs darbdaviai.

Kitame svajonių darbo konkurse Australijoje dalyvauja ir lietuvė Egidija Deveikytė. Ji jau įveikė 300 tūkst. konkurentų ir pateko tarp 150 pretendentų, kurie varžysis dėl šešių išsvajotų darbo vietų Australijoje. Mergina tikisi nuo rugpjūčio pirmosios užimti vyriausios turistų linksmintojos pareigas Kvinslando valstijoje. Konkurso nugalėtojų laukia geriausiu pasaulyje tituluojamas darbas ir 270 tūkst. litų metinis atlyginimas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų